Hej vinter!

DET SNÖAR!!


Snö redan?

Jag har hört att det ska snöa idag, jag hoppas det inte stämmer...

Victoria Secret


Bilderna är klickbara

Torsdag

Tja babes!
Idag har det inte blivigt många inlägg och de beror på att jag ska försöka dra ner på mitt databeroende. Eller beroede och beroende, det är mest att jag startar datorn på morgonen och blir kvar vid den även fast jag har saker att göra. Idag lät jag bli att sätta på den :)
Istället har jag varit på ikea och fått saker gjorda!
Nu är Funk och Hållinggård här och vi kollar på Amerikanska Gladjatorerna. Kommer ni ihåg när det gick på tv för några år sen? Det var mitt favorit program när jag var liten :)

Godnatt !!

Second hand

Igår åkte jag och syster på second hand runda genom stan ,visserligen blev det bara två stopp men ändå. Vi fyndade dessutom på de båda stoppen!


30 kr för tröjan!!




 


15kr styck för skärpen!!




Äskar secondhand!

Världens bästa läppglans!

Glam Shine 6h där har ni världens bästa läppglans! Det håller verkligen i 6h och glänser lika fint på natten som den gjorde på kvällen när jag tog på den. Den finns i nästan alla butiker och kostar runt 125kr.


Medlem på youtube?

Hej är det någon som vet hur man "blir medlem" på youtube så att man kan lägga upp egna filmer?

Puss!!

If a were a boy- Beyonce



Gillar låten bara mer och mer ju mer ja lyssnar på den så imorgon tänker ja lyssna sönder på den här låten och älska den i slutet av dagen!

Rosabandet-galan

Min dator kaosar och vill inte lägga in bilder så därför har jag inte skrivit något inlägg hittills. Nu sitter jag och Sarah och kollar på rosabandet-galan.( tv3) De har hitills fått in nästanb 49 miljoner!!  Funderar på att ringa in, gör det ni med!
100:- är det minsta man kan skänka men det går ju till något bra och det blir ungefär en tröja mindra i garderoben så varför inte ?
PUSSSSS!!

Blomma någon?

Kollade igenom väskan och hittad en massa skolböcker. *suck* Detta lov blir nog inte så mycket slapp-lov som jag hade hoppats på och speciellt inte nu heller när vi måste gå och sälja blommor också. Vi behöver pengarna till Bangladesh-resan som vi ska göra när vi går i 3-an.
Någon som känner för att köpan en liten julblomma?


Ciao homies!


ByTheWay dessa örhängen köpte jag idag ner jag var ner en snabbis på stan, fina huh?
                                    

Forrest Gump

Har du sett Forrest Gump? Om du inte har, gör de! Jag har sett den två gånger. Fösta gånger jag såg den var jag ganska liten men ja kommer ihåg att jag alltid tjatade om att vi skulle köpa filmen. Jag hade inget direkt minne av vad den handlade om men jag mindes att den var bra! Andra gången jag såg den var nu. Jag älskar den filmen! Det är ingen film man ser ofta dels förr att den är drygt två timmar lång och för att den behövs inte ses så ofta.




Haha den här bilden tog jag bara med för att Tom Hanks såg så rolig ut på den!


Att blogga löser (nästan)allt

Halloj!

Egentligen börjar ju då höstlovet imorgon om det ska vara rätt och jag är redan rastlös. Inte bra!
Det enda jag kommer på att göra är att plugga och de har jag verkligen inte lust med, även om jag skulle behöva det.
Antagligen slutar det med att jag kollar på o.c men det har jag iförsig inget emot.
Haha ja nu kom jag ju på något att göra :) Att blogga löser allt, det ska jag komma ihåg ;)

Hace a nica evening!

Söndagsfika, älskar´t!

Idag åkte jag ner på stan för att träffa Katta som åker till Polen imorgon. Fast det var blåsigt och kallt ute trotsade jag kylan och åkte iväg med kjol och nylonstrumpbyxor. Något jag fick ångra sen eftersom alla på stan glodde och tyckte jag hade klätt mig liiiiite fel med tanke på vädret.
Justde, jag köpte en liten liten borste idag till i.d. sminket så att jag nu även kan änvända foundationen till conceler, min lilla i.d. samling är nu completed :)


Vi tog en fika på Waynes, smotierna(hur stavas de?) där är underbara!


Vi hittade mysigaste skorna, sånna vill jag ha!


Hittade även dessa uunderbara skor, om jag hade pengarna skulle jag äga alla skor i världen.



Vi hittade också ett par *höm höm* gräsliga jenas! Dom var så fula, blå och lila sömmar är inte okej.


Hej då katta!! Hoppas du får det roligt i Polen!



PUUUUUUUUUUSS!

NU börjar hösten

Nu känns det höstigt! Det är mörkt ute och varm och mysigt inne. Vi skar upp första pumpan idag och nu står den utanför huset och lyser så fint och välkomnande. Just nu ÄLSKAR jag hösten!






Alltid för mycket

Vad är det med mig och att fylla allting så mycket det går?
Alla mina väskor blir alltid överfulla och när jag kollar vad som tar sådan plats så är det onödiga onödiga onödiga grejer, men ändå vill jag inte ta ur dom. Samma sak med neccisärer och plånböcker.
   

Kanske borde jag sy något som uppfyller alla krav jag har når det gäller utrymme?

Puss!

HÖSTLOV,

behöver man säga så mycket mer!!!!?


I.d. bareMinerals

Idag har jag då varit på den efterlängtade smink-rådgivningen. Det var på Pure det höll hus och erbjudanten löd såhär, Boka en tid för personlig rådgivning för 495:- och få smink från i.d. värde 495:-
Så efter att hon sminkat mig och förklarat en hel del fick jag välja och vraka bland sminkhyllorna. Eller välja och vraka var kanske lite fel uttryck eftersom EN foundation burk kostar 410:- men LUCKY ME! Nu har dom ett start paket där man får en foundation, en burk med något puder man ska lägga på så att sminket håller hela dan OCH en rouge. Allt detta för bara 365:-!!! VÄRT ELLER VAD!?
Jag valde då att köpa ögonskugga ( för 210:- , dyyyrt) bara för att jag blev så glad för att de varit billigare än vad jag trott.

Jag tänkte bara berätta lite snabbt om i.d bareMinerals smink. Det är smink som är 100% natur. Inget vax eller andra medel ikladdat. Det är BRA för husen och hjälper finnar, porer och andra ojämnheter i huden att läka. Man kan till och med sova med sminket på!




Prat med fanny

Idag efter skolan åkte jag ner på stan och mötte Fanny! Det var ett rejält tag sen vi pratade men det var riktigt skönt att få prata av sig med någon. Det betyder så mycket att få prata med någon, att någon finns och lyssnar!
Vi får ses snart igen Fanny!!


Puss!!


Chique.se

Var in på hemsidan och hittade så många fina saker så jag var bara tvungen att lägga upp bilder på två väskor därifrån.
  
Isn´t this to die for?!

Så som det ser ut

Tänkte lägga upp en bild på hur jag blev i håret efter klippningen, kanske inte bästa bilden eftersom man inte ser hela håret men det var typ den enda bilden "luggen" ligger över ögonen.
Här har ni den iallafall!



Nu ska jag sova och hoppas jag vaknar friskt imorgon!
Godnat!

Onsdagens outfit

Imorse när jag vaknade kände jag mig seg och trött och vad tar man på sig då? Jo chinos! Thanks god att chinos finns, såå mycket skönare än jeans men ser inte luffigt ut som man ibland kan se ut i mjukisbyxor.    


Vita tyskor- Dinsko     Svarta chinos- Gina tricot     Rosa linne- Bik bok

Nu måste jag kila till dansen! Puss på er allihopa!

Höstlov snart!

Nu sitter jag och kollar på House och innan dess kollade jag på en film. Jag har verkligen bara slappat idag bara för att ja kan! Inget mer bamse prov och inga jobbiga läxor! Dessutom är det höstlov snar, kan det bli bättre?!


Hatar´t!

Åhhh jag blir så trött på det här! För att få träna på stallet måste man vara 16 år. Tyvärr har jag oturen och fyller i december vilket betyder att jag har knappt två månader kvar tills jag är 16. När man köper deras träningskort, träna för tusen, måste man göra det innan den sista oktober. Alltså har jag fortfarande då inte fyllt 16 och kan inte köpa de.
Så     himla     irriterande     !

Gissa vem

Kollade på en film på youtube där dom färgglade denna bild, helt otroligt att man kan färglägga så det ser så äkte ut.
Ser ni vem det är?

Skolan

AHHHHH!! Nu har vi just haft matteprov och det gick ju sådär. Jag hoppas på det bästa iallfall. Nu väntar jag på att svenskan ska börja och sen efter den slutar jag äntligen. Tyvärr måste jag nog sitta kvar i skolan och plugga statsskick eftersom vårt 3 timmars prov är imorgon!! Suck!
Senare i veckan har vi en engelska redovisning men annars är det ganska lugnt. Ska bli sååå sköönt med höstlov nästa vecka. Lääääängtar!
Ingenting planerat än men det kommer säker upp något.
Ha det bra allihopa!      PUSS!

Blondinbella slutar



Läste ni blondinbellas blogg? jag gjorde det iallfall och nu ska hon tydligen sluta. Jag tycker det ä synd för har lagt ner så otroligt mycket arbete på den där bloggen och den har gjort stora framsteg. Men men man får hoppas att  hon kommer tillbaka till bloggvärlden igen!

Puss!

Bio ikväll!

Igar hade jag en rysligt skön hemmakväll framför tv-n. Jag kollade på Casino Royal (James Bond) och sen gick jag och la mig! Vaknade imorse utvilad (!) men har varit tvungen att spendera dagen med att skriva som Sverigas statsskick.
Ikväll blir det iallfall bio; Eagle Eye, så då har jag något att se fram emot :)

Dags att fortsätta med statsskicket så att jag blir klar någon gång!
Ciao!!

Blogg Awards

Igår kväll var det Blogg Awards "galan"  och som ni säkert redan hört så kammade Kenza hem priset för årets bästa blogg! Själv tycker jag hon förtjänar priset. Hennes blogg är ständigt uppdaterad och ofta (men inte alltid) hittar man något roligt att läsa.



kenzas.se








Vad tycker du om denna bloggerska?

Fredag morgon

Imorse gick jag upp för tidigt, eller naa min katt väckte mig för tidigt. Så nu sitter jag färdigfixad och helt klar och bussen går först om en halvtimme ungefär. Så varför inte blogga lite var då min tanke!
Idag har vi en sköööön skoldag. Börjar halv tio och slutar elva!! MEN ja måste tyvärr vara kvar i skolan efter och göra ett radio program på SPANSKA! Weeey??
Ikväll blir det nog chillkväll hemma. Skööönt!!

Hörs , ska se om jag hinner lägga upp dagens outfit senare idag


Klippt nu!

Gissa vad jag har gjort idag!? Jag har klippt mig! Bara sådär! Det var en annons i tidningen idag om en ny frisör som öppnat nere på stan, Nikita Hair, där dom hade ett speciellt erbjudande idag. När man betalar skulle men dra en lapp och på lappen stod priset man fick betala. Det kunde vara allt från 1kr till 300kr. Iallafall i skolan så övertalade katarina mig att klippa mig och tur för mig så hade dom en tid idag. Halv sex klippte jag mig och jag blev nöjd, tror ja. Försa gången inte håret känns som en katastrof iallafall :)
Frisören som klippte mig var superbra men tyvärr kommer jag inte ihåg vad hon hette. Jag betalde 150kr(!) och gick sedan en snabbis på stan.
Beställde en tid för profisionell sminkrådgivning så på fredag kl:17.00 ska jag gå på de, ser fram emot det!




Mitt nyklippta hår!






Pussar!

Dags för klippning

Nu funderar jag på att kapa min långa lugg(?) och klippa en snelugg. Men problemet är att jag vet inte hur ja ska klippa. Dessutom vet jag inte om jag vågar eftersom frisörer aldig gör som man säger och man går alltis missnöjd därifrån. Iallafall där jag har varit.
Här är iallafall ett liten kollage med olika sneluggar ( många bilder på Mischa Barton för hon har ju bara föööör fint hår! )
Hur ska jag klippa?



Puss!

Tisdagens outfit



Tisdagens outfit : Stövlar - din sko   Jeans - hm   tröjan - zara + ett vanligt vitt linne från hm


Ha det braaaaaaaaaaaa!

Ingen är perfekt

Kolla på videon och bedöm själv. Om jag var en kändis och om mitt utseende ständigt blev omgjort skulle iallafall jag få dåligt självförtroende. Budskapet som sänds ut är kort och gott du duger inte som du är...



PUSS!

Standup komedi

Tänkte skriva lite om gårdagen när jag var och såg Özz, Soran, Möller och Börn Gustavsson i musikens hus. Det var någon turné som dom åkte runt på i Sverige där dom körde ståupp komidi.
Alla vart som galna när Björn Gustavsson kom ut på scenen och han såg som vanligt söt söt söt ut! Alla "artisterna" var riktigt bra och jag fick mig ett gott skratt flera gånger. Biljetterna var ganska dyra , 295:-, men det var dom lugnt värda.

Söt nöten Björn Gustavsson!!!!

The oc!

Tjabba!
Seg är det ord jag skulle beskriva den här dagen med. Jag är galet trött eftersom jag var på SBN igår och kom hem ganska sent. Men idag måste jag verkligen plugga så jag får väl ta och rycka upp mig och skriva svenska artikeln, räkna matten och göra klart engelskan. Men just nu har jag inga planer på de för ja kollar på oc! och tänkte fortsätta med de nu.
Ciao!

Let´s go party!

Fredag kväll -

Igår cyklade jag, Lisa och Katarina och köpte pizza i sommaro men påväg hem blev dom lite mos .. :S
Inte sååååå fräsht, men goda var dom !


Sen kom det lite folk! Och sen lite fler....

Yeeeehaaaaaaa!



Katarina och Lisa sötaste<3


Helt klart värd kväll iallafall! Och imorse när vi vaknade bakade vi scones som blev vääärldens godaste. Nu ska jag snart ner på stan för att äta middag(?) med funken och sen ska vi gå på Björn Gustavsson<3 ! Och efter Björn Gustavsson blire SBN!

See yaa!!
Puss!

Godnatt!


Sov gott!!!

16 år NU tack!

Idag bestämde jag mig! Jag gick till stallet och köpte gymkortet för 1000kr, jag skrev på en massa papper och fick kortet in handen. I omklädningsrummet kom expiditen(?) inrusande och sa att jag får inte köpa kort hos dom, eftersom jag bara är 15!! Åhh, jag blir såååå trött dessa dessa 15års gränser som är överallt. Kan dom inte bara ha att alla 92:or får köpa gymkort eller att alla 92:or får gå på SBN osv. Ska bli skönt att fylla 16! dock är det drygt två månader kvar...
Men iallfall fick jag gå på gymmet för den här gången, gratis!! WIE! Haha man får vara glad för det man får :)

Efter gymmandet solade jag. Fick mig att vilja ha sommar nu nu nu! Tänk att ligga på en vit sandstand och solen steker mot kroppen, VILL HA NU!



Min bränna efter solningen, det syns verkligen inte att jag hade spetstrosor!

NOT me!


Idag gick jag på stan och då fick vi syn på denna skyltdocka. Då kan man ju börja undra hur den som klädde på denna docka hade tänkt, nätstrumpbyxor, underkläder, grönt halsband och en sjal till(?)
Det låter inte som någort jag skulle ha på mig .. 

Lycka?



Känner du lyckan?

Back in the days


My cinderella story

Ny kategori!

Aa som ni ser på rubriken så lägger jag till en ny kategori ,Outfit´s ,där jag lägger in bilder på dagens klädsel ibland. Enjoy!

Höstpromenad<3

Myys promenad med Sarah idag i skogen!

Vilket gym?

Tja! Den här veckan blir det inget tränande för min del för jag har kommit på världens bortförklaring. Jag tänker nämligen inte träna för en jag har köpt ett gym kort så att det inte blir så dyrt. Och eftersom jag inte kan bestämma vilket gym jag ska välja så blir det inget tränande.
Vilket skulle du ha tagit:

Stallet: Kortet kostar 1000:- för ett år men då får jag inte träna på måndagar eller tisdagar, ons-fre får man bara träna efter klockan halv tre men lördag-söndag får man träna hur mycket man vill Stallet ligger nära min skola.

Friskis & svettis: Friskis och svettis är betydligt dyrare, 1300:- fram till nyår tror jag. Man får träna när man vill ovh de har fler pass än vad stallet har. Det ligger inte så jätte nära min skola men fortfarande nära.

Vilket ska jag ta?


haha okej min bortförklaring sööög!



Pusspusspusspusspuss!

Tro på dig själv!

Idag hade vi studietekniksdag i skolan och på eftermiddagen fick man välja tre olika seminarium som var typ som korta föreläsningar. Jag valde en som bla annat pratade lite om självkänsla och han uppmuntrade alla att säga tre bra saker som hänt under dagen varje dag. Det är nämligen så att hjärnan inte kan skilja på tankar och verklighet och därför om man säger varje dag bra saker om sig själv tror hjärnan efter ett tag att detta är verklighet. Detta var nu en väldigt förenkling på hur det går till men man skulle kunna säga att det ungefär går till så. 
Därför tänkte jag köra denna klassiker när man ska räkna upp tre bra saker hos en själv:

* Mina naglar växar hyfsat snabbt
* Jag har ganska lätt för att bli brun
* Jag har bra imunförsvar för jag blir sällan sjuk


Det där tog sin lilla tid för som alltid är det mycket lättare att komma på de dåliga sidorna som inte ger plats för de bra. Och tänker på allt de dåliga med sig själv tillräckligt länge kommer hjärnan till slut ta det som verklighet vilket det ibland inte alls behöver vara.
Så gör ett försök du också och kom på tre bra saker med dig själv, var stolt över dig!

På eftermiddagen fick vi även massage, var bara tvungen att nämna de!

Pusspuss!!!


Dagens´


                                          Jeans-weekday , t-shirt- Rut m. fl.
Have a nice evening!

RSS 2.0