Liten bloggpaus

Hej, uppdateringen är usel!!!!!! men jag har noll bloggsug och känner att jag har en massa saker att ta itu med så jag lägger bloggen på is ett litet tag. Som det sägs, den här tiden på året är den tiden då man är mest nere...

Glöm inte bort mig! PUSS!


I <3 TopShop



Söta underbara klännignar från TopShop!  Dessvärre så har uppsala skippat TopShop (WHY!!?) men jag får helt enkelt åka till stockholm någon dag och köpa hem dessa godisbitar. Vad gör man inte för kläder?

Återställare


Snart är det helg och tänkte därför tipsa er om en liten återställare från lördagskvällens bravader ;)

En smoothie som får din kropp i balans igen efter alkohol:

1msk näringsjäst med extra b12-vitamin
1 banan
1 kiwi
2 stjälkar selleri
1msk gurkmeja
1tsk ingefära
2msk honung
1/2 liten cantaloupemelon

Torsdagens



klänning från gina   väska second hand   sorry för suddig bild

Hola! Solen skiner så klänningen åkte fram. Hoppas att det håller i sig så att vårkläderna kan komma till använding snart! Nu måste jag rusa till bussen men vi hörs!
PUSS!

Now we are talking



Vad mer finns det att säga än att kvinnan har grovt stor rumpa?

Black and white



tröja från släkting    byxor från weekday


Godmorgon:) Riktigt trött idag, vill bara krypa ner i sängen och fortsätta sova. Att det är typ -10grader ute gör ju inte saken bättre heller. Vad hände med våren? 
Dagens planer är att om jag hinner åka ner på stan efter skolan och  sen plugga, mmmm låter som en riktigt rolig dag...

Earth Hour



Fick en chock när jag öppnade kylskåpet och såg en massa svarta fyrkanter där, tänkte vad har min pappa hittat på för nått nu då? Såg sen att det var mjölkpaket, inte visst jag att de har börjat med svarta mjölkpaket. Visserligen tror jag att det bara är nu under "earth hour- reklam-tiden" men ändå;)

Kommer ni att släcka ner på lördag mellan 20.30-21.30?

Sunny sunny





Tröja från H&M   jeans, syster gamla som jag gjort om

JAAA!! Idag skiner solen och värmer om man lyckas hitta en ställe i lä :D Jag ska cykla idag till skolan och riktigt njuta av vädret! Hoppas det håller i sig och att snön har snöat klart nu för det här året, att våren äntligen är påväg...

Ska köra skivstångpass efter skolan och sen cyklar jag hem efter de, vi hörs då:)

Ha en bra dag allihopa! :D

Det bästa från....

... MONKI




GAAAAAAAAAAAAAAHH! Jag blir helt tokkär i dessa söta kläder! Inte visste jag att det fanns så många godisbitar på monkishemsida. När studiebidraget kommer drar jag och besöker monki;) Mmmmm tänk er den blåa klänningen med svarta gladiatorsandaler och svarta solisar.Kanske ett svart skärp i midjan också?  Enkelt och sommrigt!

Puuh! Nu kan jag pusta ut! Engelska boken är utläst!!!! Denna bok har plågat mig hela helgen (jag satt serisöt i fyra timmar igår och sträckläste en bok som endast handlar om fotboll!) men nu är det fenito med det!

PUSSar!

Today´s




Kavaj från gina   linne från H&M   jeansleggins från vila (dom är blåa!)   halsband från H&M barnavdelning


Ahola amigos! Sovmorgon idag till halv två men jag sak vara duktig och åka till skolan tolv(!) och jobba med min bild. Ligger alltid efter i bild.  Var och tränade igår kväll så det blev inge bloggande, jag var helt själv på gymmet i slutet! Hur ofta händer det liksom! Det sög, det var ingen som peppade en och dom hade till och med stängt av musiken! (har inte köpt någon ipod än så jag förlitar mig helt på musiken de har där)

Ska äta risgrynsgröt nu, fy fan va gott! ;) PUSS!


Cheerdance



Video från igår på ett cheerdancelag (kommer inte ihåg vilket(a) ). Cheerdance är en blandning av dans och cheerleading som ni kanske förstår på namnet. Cheerleding fast utan lyft typ. Så sjukt coola är det iallfall!

Sommarsött


Söta sommarkläåder från monki, gosh vad mycket jag vill ha dom! Jag får ta och hitta mog ett jobb och sen shoppa järnet för pengarna!

Usel uppdatering idag men under förmiddagen har jag läst den omöjliga engelska boken hela tiden och försökt kommit någon vart i den. Jag lyckades inte. Nu ska jag se om jag har bättre tur med matten, wish me luck!

Heja heja! Video från tävlingen

Mohahha vem är duktig! Lyckades få upp en film tillslut, bra att vara envis ibland;) Videon är alltså från Cheerleading DM i uppsala  men pinsamt nog kommer jag inte ihåg vilket lag det är men bra var dom ;)




Jag vill också gå på cheerleading och ha värsta slaim kroppen som går att böja hur som helst!


Måste kila till sarah nu, ses!

Lördagskvällens planer

Av någon konstig anledning funkar det inte att ladda upp filmklippen från idag på youtube men jag ska försöka igen imorgon. Nu ska jag snart iväg till sarah och ha myskväll där! Kommer säker decka eftersom jag är så sjuukt trött, säker från imorse när jag var hurtig och sprang 5km(!) Känner mig stressad så imorgon ska jag försöka hinna med lite-tid-för-mig-själv men som vanligt brukar det aldrig bli av..


Nu drar jag till älsklings sarah, puss fellas!


Tävling i cheerleading



Behöver jag nämna att jag som vanligt har skit bråttom! Ska ta bussen nu till fyrishov och kolla på DM i cheerleading. En i min klass är med och tävlar så jag ska dit och heja ;)  Ska försöka filma de duktiga tjejerna också så får ni se :)

vi hörs sen! Puss!

Syprojekt?



Hade lite tråkigt så jag började skissa på en klänning. Väldigt enkel men söt. Om jag hittar något blommig fint tyg kanske det är värt att sy upp den :) Man kan ju aldrig få för många sommarklännigar;)

Övning för magen



Här kom det också, mitt första videioinlägg! Beach09 börjar närma sig så jag tänkte ge ett litet träningstips när det kommer till att träna magen. WIHI! Jag skippade pratandet eftersom jag är lite förkyld;)
Det ända man behöver tänka på är att ha raka ben när man sträcker upp dom, enklare kan det inte bli.  good luck! :)

Flytta hemifrån, ja tack!



Åhh en sån gullig liten lägenhet, dit vill jag flytta när jag ska flytta för första gången! 3m i tak, loft(!), ganska stor för att vara en etta, ligger i Vasastan och månadshyran ligger bara på 624kr/mån!! Åhh varför är man bara 16år...jag vill flytta dit nu!

Yves Rocher hemklickat


Klickade hem dessa idag från YvesRocher [länk]. Det är en "peelingkräm", ansiktsvatten, eye remover och schampo (+ att man får tre gratisprover på någonting också!) Allt tillsammans kostade 160kr, det skulle kostat 280kr egentligen men de hade extra pris så där tjänade jag dryga 100kr:) Detta är produkter som alltid behövs så jag tänkte prova och se om YvesRocher är något man kan använda sig av i framtiden. Tyvärr kommer de först om 10-14 dagar och jag hatar att behöva vänta när man väl "köpt" någonting! men sen när de väl kommer blir jag happy happy :D

Idag kan man säga tt det är fredag =)





jeans, min syster gamla som jag sytt om och gjort lite slitningar på   ballerinas från din sko    tröja från hm    väska köpt socond hand

Bilden är lite flum men det speglar bara mig so here you got me! Pigg och glad idag och imorgon är det ledigt! (+ att jag tror det ska bli sooooligt=lovely imorgon!)

Vi hörs sen babes!

Morgondagens syssla..



Kom till man pappa ikväll så imorgon blir det till att packa upp väskor med kläder.. Nu är jag sjukt trött och tror faktsikt att jag ska sova, en ny solig dag väntar imorgon och då vill jag vara pigg! :D

Puss, godnatt!

Våroutfit



jeansleggins från vila    tröja lånad av syster( från zara i London tror jag)    ballerina från din sko



Måste ju samspela med vädret och är det soligt och "varmt" så är det dags för lite vårkläder. Frös lite när jag väntade på bussen men annars var det lugnt ;) Var skönt att slippa allt mörkt och få ta på sig ljusa lätta kläder! Var och tränade idag fast jag var så sjukt opepp, tillochmed promenaden hem var roligare än själva träningen!




Inte finaste bilden direkt men ser ni väder eller!! Hej vår! :D

Wiiiee, solen skiiiner!


nyvaken sofia...


Godmorgon, hoppas ni får en fin dag! :D

Lugg, inte lugg, lugg, inte lugg, lugg



Har blivigt så suger på att klippa lugg! Mitt hår bara hänger och är ingen riktig frisyr och visst, det är sjukt jobbigt med lugg på sommaren men har den inte växt ut då igen? Iallafall blivit så lång att man kan dra bak den? Kolla den här bilden på Elin Kling, superfräsht! Är det värt besväret?

Looking good



Söta outfits från Weekdays lookbook! Så enkla men ändå så snygga. Thats how we want it

Jag är fel person att ha på fel plats vid fel tillfälle


tröja från zara    chinos från gina

Idag blev det en enkel mysig outfit. Skulle ju bara kolla på redovisningar så varför inte sätta på sig något skönt? Hade livräddningstest idag också och helt kass var jag inte(!) men om det skedde på riktigt måste jag nog erkänna att jag skulle flippa ur och inte kunna personen som behövde hjälp skulle nog dö, sorligt men sant...

Update

Internet funkade inte hemma imorse och från den här datorn kan man inte lägga in bilder i inläggen-.- Livräddningstest i skolan på eftermiddagen men nu är det dags för redovisning...


Vi hörs sen!!

Sommarlängtan på hög nivå


bilden tog i sommras påväg till Rhodos...



Om man ändå var påväg bort härifrån, mot värmen! Sol, bad, värme, minnen åhhhh arghhh jag blir galen! Ge mig sommar nu!
Att få bli lite brun skulle inte heller skada, hihi


Bilder från i lördags





mysig tjejkväll<3
Har kommit på att jag mer och mer börjar gilla hemmakvällar med tjejorna, men hur kan man inte gilla det liksom!?

Sommarklänning



Hittade denna klänning på vila för nån vecka sen, är den inte söt!? När man blir lite brun kommer den matcha perfekt Det var lite synd att den bara fanns i  vitt, korallröd hade varit fräsht men med rätt accoearer till denna blir det nog lovely!

Ibland har jag lite för tråkigt...


.... speciellt när jag har tid och sitta och göra sånna här bilder!


Våren kom idag! Jag gick ut UTAN min jacka och solen värmde på som ett solarium :) Fåglarna kvittrade, gruset luktade, jaa allt fanns med. Om det håller i sig till imorgon ska jag nog nästan ta och cykla till skolan, skönt att slippa den jävla bussen...

Godnatt fellas!

Ticks?



Haha jag har tänkt på en sak, den här minen gör jag otroligt ofta! Varför liksom, den är inte direkt charmig.. får nog ta och sluta med det.
Bilden är gammal så mina tänder är inte så fula nu, tur de! Tack tandställingen för de <3

Vanlig söndag...



Usel uppdatering den här helgen men jag har knappt varit hemma känns det som jag har helt enkelt inte haft tid. 

Gårdagen blev till en början lyckad, trevlig tjejkväll men senare under kvällen vart det mycket spring och onödigt bussåkande som kanske inte var så jätte kul. Min kamera blev kvar men får tillbaka den på måndag så bilder kommer då;)

Idag ska jag plugga som bara den! Borde pluggat hela helgen egentligen men har inte ens kolalt på böckerna, en riktigt pluggsöndag alltså!( fast lite slappande kan man nog klämma in :P) Men vid fyra får jag iallfall ett avbrott, har bokat in mig på att gå på aerobics då :D


PUSSAR!

Hörs sen;)

Har jätte bråttom nu men nu drar jag till min pappa, ska äta middag med louise och sen ha mellokväll med några från klassen. Drar ut sen kanske. Bilder kommer imorgon ;)

PUSS!

Tjejkväll

Gårdagen belv en riktigt myskväll, tacos och godaste fruktsalladen! Vi satt och hade det trevligt hela kvällen utan varken alkohol eller tv. Bara prata. Detta måste vi göra igen tjejer!




vi kom på bästa sätter att värma bröden på;)


Kommer ni ihåg när man var tvungen att kolla in i en liten ruta när man skulle ta kort?!

Bloggar från skolan


jag och funkiii i sommras, har lite brist på bilder på den här datorn...


Sitter i skolan nu med datorn i knät. Slutade för mer än en timme sen men konstigt nog sitter jag kvar och gör klart läxor, ibland chockar jag mig själv! Ska snart ner på stan och möta funkii och katta för att handla mat. Nu ska jag återgå till pluggandet;)

Hörs babes!

Flower Power


tröja från lindex (ny!)    jeansleggins från vila (nya!)


Aloha! Min klocka ringe inte imorse så när jag vaknade av en händelse och märkte att klockan var sju flög jag upp! Ni får ursäkte bilden...

Efter skolan idag ska jag handla mat eftersom vi ska ha en liten mini-tjejmiddag ikväll, tacos såklart;) Har aldrig sett Den rätta för Rosing men jag tror vi skulle ha ett sånt maraton så jag hoppas det är bra!

Får se om jag får tag på en dator men annars hörs vi imorgon med lite bilder från kvällen :)
PUSS!


Godnatt=)

Vad hände med
matten, spanskan, ulandskunskapen, engelskan som jag skulle plugga idag? Tiden bara flög iväg och nu är jag för trött för att ens kolla på böckerna.. Gosh, måste verkligen ta tag i det här jag-pluggar-aldrig-problemet!



Tyckte det behövdes en liten färgklick, allt känns så grått nu..

Vad är väl inte en bal på slottet





Kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna på min balklänning som jag hade i 9-an. Inte så mycket till balklänning kanske men visst är den söt!? Den kvällen var verkligen dunder!

Nu ska jag duscha och sen ånga ansiktet:) tips- häll i lite citronsaft i vattnet när du ångar ansiktet, det ska göra vattnet fräshare och även huden

Hörs sweeties!

Puss


tröja från H&M killavdelning    Jeansleggins från gina

Haha ja vet det ser helt cp ut med den däe munnen men jag lovar, min mun såg ännu mer cp ut!
Jag har sjuuuukt bråttom och borde egntligen inte bloggat nu på morgonen eftersom jag kommer missa bussen?
Vi hörs sen! :D

Fail!





Som sagt så håller
jag på att försöka lära mig photoshop men jag lyckas bara lära mig fel saker! Lyckades få denna bild till att se ut som om jag är brännskadad (ser förövrigt förjävligt ut!) men det har jag knappast någon nytta av... Bara att fortsätta klura!










Lila onsdag


stor tröja från gina    körde med mysiga sockor till också;)


Det blev en dagens outfit idag med ;) Tänk vad snyggt detta skulle vart med ett nitskärp (med små nitar) i midjan eller runt handleden, får ta och införskaffa mig ett sånt! Andra saker som jag också behöver är en bikini eftersom vi har bad med skolan på tisdag, ska göra något onödigt svårt livräddningstest.. men jag tror jag väntar med det. Det känns som om det kommer finnas lite större utbud om man väntar ett tag till :)

PussLove!

Bråttom!

Trots min långa sovmorgon har jag haft sjukt bråttom imorse! Man tänker att man har så mycket tid och gör allt i slow motion men sen visardet sig att bussen går om 10 min och man har inte ens klätt på sig! Illa illa!

Nu måste jag rusa (fort som fan!) hörs sen! puss!

For my hair



Denna hårinpackning ska jag köpa så fort den jag har är slut. På den står det använd varje dag tills du märker någon skillnad, använd den då bara en gång i veckan. Själv tycker jag att det låter som en ganska seriös produkt när dom skriver sådär så den verkar klart värd att prova! Kommer inte ihåg vad den kostade men jag tror det inte var över 200kr iallfall:)

Aerobics, here I come!


349:- stadium


Tjoohoo nu är jag hemma igen! Hittade ett par träninsbyxor idag på stan faktiskt så jag är så nöjd så. Använde dom på momangen när jag körde aerobics. (fösta gången!) Shit va kul det var! Hoppade runt där och gjorde säker allt fel men när man lyckades sätta "dansen" blev jag så stolt över mig själv. Ska nog börja köra aerobics en gång i veckan och sen äga alla i slutet av terminen!

The winter is back

 

linne från gina    svart linne omgjort till hög kjol från veramoda    väska från hm

Gjorde en inbakad fläta med håret som annars bara hänger vid ansiktet, skönt at bli av med det ;)



Vad är nu det här! Vaknade imorse och såg detta utanför mitt fönster! Höll det inte på att bli vår nyss, igår smälte ju snön och jag var överlycklig men tydligen ska det vara vinter ett tag till:/ Jag som har en massa vårkläder som skriker efter att få användas:( men jag är ändå glad idag! Vi har sovmorgon och ska bara se på film och sen ska jag gå på stan och sen träääna:) (ska försöka hitta ett par träningsbyxor idag så slipper jag träna i mina ginatricot leggins....)


Puss, hörs! :D

Nytt hos H&M


H&M-s vårkatalog landade i vår brevlåda idag och jag var snabb med att kolla igenom den. Denna väska och dessa skor är ju ett måste! Väskan kostar 179:- och skorna 198:-


Haha, vad hände med att jag bara ska köpa nödvändiga saker?


Håll koll på din ekonomi!



Sådär ja, nu var det fixat. Jag har bestämt mig för att ha lite mer koll på min ekonomi. (behövs verkligen nu när det snart är sommar och jag vill kunna resa och så!) Har gjort en liten tabell(?) där jag ska fylla i allt jag köper. Vad jag köper, priset, datumet och hur nödvändig jag egentligen tycker mitt inköp är. Vissa saker är ju rikitgt nödvändiga men vissa skulle man ju kunna klara sig utan, kanske kommer jag nu kunna märka lättare vad det är jag köper som jag egentligen borde skippat..

Mohahaha, jag kommer bli riiiiik!

Måndagar är alltid likadana

 
Tee från rut m. fler    jeansleggins från gina


Halloj! Måndagen har flytit på bra och nu sitter jag och försöker lära mig photoshop. Funderar på att dra ner till maxi och köpa någon hudkräm (huden torkar ju ut i detta väder:O! ) men jag tror inte jag orkar, haha slöö ja vet. Känns nästan som om jag borde eftersom jag känner att mina ögonlock trycks ner, typiskt måndag!

Puss och kram!


7 dagar kvar till vår!

Godmorgon! Börjar måndagmorgonen med berlintest på idrotten-.- Ni får dagens outfit sen, nu är det ingen idé eftersom jag bara har svarta träningskläder på mig.

Hörde igår när jag var och träna att förra året exakt samma dag hade det varit +9 grader och hmm vad var det igår.... 2 grader kanske? Lite surt är det ju... men jag har hört att våren ska komma 16mars :D !




Helt random bild men visst blir man sjukt äcklad när man ser den!?

Why do I have yo read this?



Blää, vill inte gå och lägga mig! Vi har fått en bok i engelskan som vi ska läsa och guess what!? Jag fick en jävla fucking bok som handlar om fotboll! Tjena vad kul jag kommer ha alla dessa kvällar jag ska plåga mig igenom den. Min engelska suger dessutom och detta gör ju inte saken lättare...
Men godnatt, nu ska jag plåga mig igenom ännu ett kapitel om hur blablabla laget vann sin första cup i USA, yeeey :/

Internationella kvinnodagen

Jahapp, internationella kvinnodagen idag då. Gör man ens någon speciellt på den dagen eller finns den bara för att för att det ser bra ut att ha en sån dag? När jag var liten trodde jag det var en dag då två kompisar skulle shoppa, vet inte vad jag fick det men så låg det  iallafall till. Om jag ska vara ärlig tycker jag man kan slopa inernationella kvinnodagen eller göra den ordentlig! Uppmärksamma den mer och dra fram vad man vill med denna dag, då kan fler engagera sig och dagen kommer till nytta!

Lev livet!

Det blir inga bilder från igår, kvällen slutade på sjukhus i tårar och jag vill inte prata om det. Tänk så fort livet kan vända pga av händelser, jag ska aldrig mer slösa mitt liv på onödiga saker. Jag ska ta vara på varje liten sekund!


Lördag kväll

Hej bloggen! Nu ska jag iväg, först till katta och sen på fest. Som vanlig har jag jättebråttom och måste rusa så det blir ingen "utgångsoutfit" men imorgon blir det säker bilder från kvällen ;)

ses då! pusslove!

Cateyes




Mjao! Hade lite tråkigt så jag provade sminka kattögon! Haha kul varde och coolt blev de ;) Mamma tyckte jag skulle börja köra på stilen men njaa....det ser ganska konstigt ut när jag blundar och jag kan ju inte gå dagarna i ända och låta bli att blinka:O

Imorse var det katten och SOLO som gällde

Var typ sjuk igår så blev hemma på kvällen, och gjorde vad? Joo typ kolla på tv och sega, lyckad fredagskväll:/ Fast det var ganska skönt ändå, pigg och fräsh till idag och redo för kvällen ;)

Åhhhhhhh vad jag var klantig imorse! Skulle fila naglarna och råkade fila i själva fingret samtidigt så nu har jag en djup skåra ner i min tumme och det SVIDER som fan! Håll er borta från att göra samma tabbe! Nu måste jag börja klä på mig för jag ska möta ebba ocg ta en promenad i det fina (eller inte!) vädret och sen ska jag kolla när katta och malina riiider.







Får håret att växa fort

Hemma från stan nu fast någon shopping blev det inte. Lånade böcker till min historia uppssats och gick mest runt och kolla. Farligt att gå på stan ju:O det gäller att hålla i pengarna! Kollade lite på det här med "piller"-som-får-ditt-hår-att-växa-fortare. På kicks har dom en produkt som är typ som hårinpackning men ska få håret att växa fortare. Vi frågade en som jobba där och hon trodde inte på att det skulle funka. På apoteket frågade vi om de sålde några sådana produkter men de svara att eftersom att det inte finns något vetenskapligt bevis på att detta faktiskt funkar så säljer dom de inte. Men på hälsokostaffären säljs det och kostar runt 200kr så det är väl upp till var och en att välja om de tror på det eller inte.
Jag vill tro på det men det känns som om det faktiskt skulle funka varför tar då inte alla sånna piller?


Andas in andas ut



klänning (stortröja) från gina   skärp, hittade i mammas garderob


Good morning! Har en engelska redovisning idag och jag kommer få panik! Jag vet ju vad som hände förre gången på engelskan när jag skulle prata inför klassen och fy fan, det får inte hända igen!  Djupa andetag!... Arghhh hatar redovisningar!

Haha måste sluta prata om det så jag inte blir så nervös. Fredag idag då, s k ö n t ! Får se om jag drar ner på stan efter skolan eller om jag kanske bara åker hem och chillar.

xoxo

Håll er borta från mina fötter!

Shuue lovers! Hemma från tränignen med en massa plugg framför mig nu:/  JUST DE!! MIN TÅNAGEL HAR LOSSNAT! Äckligt ja vet men någon trampa på min stackars lilla nagel för ett halvår sen och den blev blåå och nu bestämde den sig för att lämna mig :( Detta har hänt mig två gånger(!) på samma nagel och jag börjar bli sjukt trött på de. Låt bli att trampa på mina fötter!




En nästan två år gammal bild på mig från från en dansuppvisning, är jag mig lik?

My life would suck without you...

- Kelly Clakson, gick på radio nyss...


tee fått från mina kusinre tror jag    kjol, linne från veramoda som jah vikt ner bande på


Idag är jag så trött! Vill bara svepa in mig i ett duntäcke , släcka lampan och sova vidare. Men icke då, idag har jag lång dag och sen efter ska jag träna så kommer hem ganska sent skulle jag tro. Kom på en massa läxor vi har som jag helt glömt bort så ikväll blir det en riktig pluggar kväll. Yeey jag ser verkligen fram emot den här dagen :/


Mumma!

Fortsatte och kolla på drömhuset idag som jag skrev om igår och det är för fint för att inte lägga upp fler bilder på det!





Från catwalk ut i världen



Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker om denna glittriga kavaj. Jag kan lugnt säga att den är finare på miss Bilson än på modellen men hon har haft finare på sig...Vad tycker ni?

Onsdag (ska det vara så svårt att komma på en rubrik?)


jeans från acne    tröja från gina    vitt linne från veramoda


Halloj! Internet krashade igår här hemma så det blev inga fler inlägg under dagen. Efter skolan idag ska jag träna (måste ta igen den förlorade tiden från när jag var sjuk) och sen måste jag hem och packa för jag åker till min mamma idag. Just nu ligger alla mina kläder på golvet och man får köra hinderbana för att komma någon vart så det blir skönt att få kasta ner allt i en väska.

Nu måste jag leta efter mina träningskläder som ligger någonstans på golvet...., ciao!

Drömma kan man

Borde egentligen sitta och plugga nu men fastnade på hemnet.se

Öppen planlösning, ljust, fräsht, snyggt och visst har man 15 miljoner över kan man ju altid köpa det här huset..



Kavaj

klänning från weekday   kavaj från gina



Godmorgon! Idag känner jag mig mycket bättre, all min sömn igår kanske hjälpte :) Idag har vi bara estetiska redovisningar vilket innebär att jag ska redovisa en bild jag ritat. De som har musik ska spela upp låten de har skrivit så det ska bli kul att lyssna på. Jag ska till tandläkaren idag också och tjata lite på att få ta bort tandställningen, wish me good luck!


T R Ö T T !

Ohhhh myyy goood! Jag har sovit tills nu!! Minns att jag var uppe och åt middag men kröp ner i sängen sen, måste ha somnat igen. Snacka om att sova bort hela dan. Hehe jag är fortfarande trött...

Slänger in en sommarbild så man kan längta ännu mer till sommaren!


Puss cuties!

Kurerar mig..

Äntligen hemma! Dagen var skit men jag kämpade på. Jag tror jag skippar dagens outfit idag eftersom jag såg ut som en lurk! Nu väntar sängen och åhhh så jag har längtat efter den hela dagen, godnatt!

Ja jag vet, jag är envis

Jag har haft den konstigaste natten i mitt liv. Jag tänker inte ens försöka förklara men jag kan säga att jag har inte sovit bra. Idag är jag sjuk (jag som aldrig blir sjuk!) också men jag känner att måste gå på idrottstestet och sen även på matten. Såklart är idrotten första lektionen och matten sista så jag blit nog i skolan hela dagen idag.
Outfiten kommer i eftermiddag när jag äntligen fått komma hem från skolan!

Hörs sen fellas!


Orkar inte orkar inte orkar inte



Tror jag håller på att bli sjuk, orkar inte!!

Ångest och huvudvärk, det måste vara söndag



Shuu! Dålig uppdatering idag men jag har inte varit hemma så mycket heller. Imorse träna jag och nyss kom jag hem från att ha sett på bio, bedtime stories. Haha jag skyller på att det var min syster som ville se den men jag måste erkänna att den var bra, min dåliga humor såklart!


ooooorkar inte skolan imorgon, vi har dessutom idrottstest första lektionen, tjoooohoo !  :/


Hm 129kr





Dags att köpa nya kanske?!

RSS 2.0