Dagens lördag





* jacka från kappahl
* klänning från vila
* skor från Skoaugust
*väska från Lindex

Trotsade det kalla vädret idag och tog jeansjackan. Lyckades övertala systern att åka till både Gränby centrum och IKEA :D:D så nu har jag köpt en spegel till mitt sminkbord och fler galgar, köpte även en halsduk, en klänning och hårspännen. Men nu måste ajg fixa mig, har lite bråttom ! :D

HÖRS!




Godermorgon


S a n n i g e n s   ö g o n b l i c k  , n o   m a k e u p


Godmogon! Lördag idag, bästa dagen på veckan :D Inga direkta planer men funderar på om jag ska fortsätta min jakt efter "jeansen med den perfekta färgen"  i gränby cenrum... måste bara övertala någon om skjuss då ;P
Nu ska jag fixa mig en god lunch,
Har ni några tips på vad jag kan göra idag? 
hörs cuites!

Det bästa från...


Forever21




Godbitar från Forever21´s sortiment and I just love it! WIIE ! :D Allt ligger mellan 40-320 kr vilken är inget! Varför varför varför finns det inte i Sverige!? Men det kanske är bra ändå för om det funnits hade jag varit pank dagen efter studiebidraget;)

Love hugs!!


Fredagens



Kjol från hm
randig tröja från hm


Heej sweeties! Freedag idag och det var väl på tiden! Ikväll har I taket lyser stjärnorna premiär som man har läst ett x antal gånger, men jag antar att biljetterna är slut(?) så jag ska får se den en annan dag.
Men nu måste jag springa till bussen!!

Hörs när ja kommer hem ! :D

Lovely!



Hittade den här snygga lilla väska på asos och mmmm vad snygg den är! Jag älskar stilen när bandet är inuti(?)  guldbandet,  det ser lite lyxigare ut då ;)

Men nu sweeties ska jag sova och förhoppningsvis vakna pigg och glad imorgon ( drömma kan man ju )

Sleep tight!

H&M 149kr


Linnet (som jag haft med på bild tidigare i bloggen) är ju bara så sött! Till både jeans och short blir den hur gullig som helst men frågan är vilket färg?

PUSS! :D

tee

Nu ska jag iväg till skolan, tränar efter och är hemma igen vid...åtta kanske?



*Tee från gina


Ses då sweeties!


Efterlyses



Är det någon som har en aning om vart man kan köpa jeans i den här färgen. De på bilden är från Forever21 men jag är lite kritiskt mot att beställa jeans över nätet, hur ska man då veta vilken storlek man ska ha liksom...
Hjälp mig!

Hörs babes !

Dagens

Både dagens outfit och dagens tränings outfit, varsågoda ;)


* jeans från acne                                               * linne från gina
* linne från monki                                              * leggins från gina
* kofta från East West

Cya!

Heidi Klum tells you to fuck off


Den här tröjan är bara så cool! Funderar på att köpa en men vet inte vilken färg, vilken färg tycker du?

(Den finns att köpa HÄR )


PUSS HONEYS! :)

Idag har jag..



Jeans från weekday
randig body från ginatricot

Hörs ! :D

Nytt i rummet

Fixade lite i rummet idag, ständigt ett aktivt projekt ;)


Nu har jag skaffat mig mitt efterlängtade duntäcke så nu kan jag riktigt mysa när jag sitter med datorn i sängen och bloggar ;)




Satte nyss upp en hylla där jag ska kunna sminka mig, nu fattas bara en spegel och sminket!




Likadana galgar i garderoben gör det mer enhetligt :)


Sovgott and dream sweeet dream!

Sweeties!





Vitt linne från Lindex
Syns inte på bilden men blåa jeans från weekday
Korallröd liten tygremsa som jag hittade i vårt tygförråd
Brun skinnväska från Gun´s väskor

Idag är jag glaaaad! :D

*hehe ursäkta för handduken i bakgrunden *

Sommarkläder



Har hittat så mycke sommarkläder men vet inte om jag borde köpa de nu. Jag kommer ju inte kunna använda de på ett tag och då kanske man borde vänta.. men ändå, om jag väntar kommer min vanliga otur att se till att de storlekar jag vill ha tar slut. Dessutom vill jag ha det nu! :P
Borde man vänta med att köpa sommarens kläder?

Forever21



Fräsh sommar outfir från forever21. Varför kan inte de öppna en affär i sverige!?

Våren är påväg



Tog den här bilden i onsdag när jag var påväg hem till katta. Vad mycket lite sol kan göra!

Idag såg jag ut såhär





Leggins från Twilfit ( superbra, dom går aldrig sönder ! :)
Svart klänning från ginat
Vit kofta från Vila


PUSS!!

I like



Såg den här bikinin i hm-s katalog. Söt eller vad! Den passar nog perfekt till brännan ( som jag räknar med att jag kommer att ha! )

Det är ju farligt att gå in på hm.s hemsida! Jag skulle in och kopiera bilden och blev helt fast. Har säkert suttit där inne nu i en halvtimme och kollat mig blind på alla deras kläder. Detta kommer att ruinera mig! :/

(98:- för trosorna och samma pris för överdelen)

Oteknisk eller vad!

Tiden rinner som vanligt iväg allt för fort! Jag tänkte att jag skulle hinna blogga i eftermiddags men vips så var klockan åtta. Idag har jag iallfall varot duktig och pluggat. BRA där! Nu återstår bara att jag ska skriva ut grejerna från datorn vilket brukar bli svårare än själva pluggat, jag är en extremt oteknisk jävel. Har aldrig förstått mig på de tekniska och kommer aldrig att göra de heller. Ibland kan det ta flera minuter för mig att få på våran tv. Sen ska jag ju få in en fungerande kanal också ju..Dom ska altid göra allt så komplicerat nu.  

Dubbelt upp

Den här tröjan köpte jag idag för 50 kr på ginatricot! Märkte sen när jag kom hem att jag redan typ har en nästan precis likadan men what to do..



 haha tröjan var asså på rea så jag kan inte lämna tilbaka den. Var tvungen att säga de så ni inte tror jag är helt korkad.

GODNATT  and sleep tight

Ledig tisdag

Vaknade nyss och ska snart iväg och träna med Sarah. Vad duktiga vi är ! Sen ska jag ner på stan och träffa katta och diskutera helgen, det finns nog mycket och säga om den. Oj vad tiden rinner iväg!! Nu måste jag skynda mig och dra ihop en lunch innan jag åker!

SEE YA!!

I´m back

Nu är jag tillbaka igen! Har haft det väldigt roligt och träffat roliga människor, dock har jag knappt sovit någonting så jag är gaaanska så trött och grinig nu. Jag får ta igen det imorgon eftersom vi är lediga då med ;) Men kryssningen var iallfall lyckad och jag ska åka snart igen. Eller kan man åka på kryssning om man är under 18 utan föräldrar?


Kussarna och jag! Fast hårfärgsskillnaden får en att tveka på om vi verkligen är släkt..

Hej då Sverige, ses imorgon igen

Bussen går snart så det får bli ett snabbt inlägg. Jag och mina kusiner ska åka färja till Finland eller säger man kryssning? Fast kryssning kanske man säger om man åker länge.. ehh skit samma! Vi ska iallfall bara vara borta över natten och kommer hem imorgon kväll. Det kommer bli myyyss!
Höres imorgon gullungar! Tack för alla era kommentarer, it´s make me happy  :)


Frukost=mums


Ser det inte otroligt gott ut?

Piggelin

Var och tränade idag och sen när jag kom hem deckade jag totalt. Jag tror man måste varva ner lite när man tränar mellan övningarna annars kommer all trötthet när man kommer hem vid första tillfället man vilar lite. Jag hade tänkt att få saker gjorda idag men segheten har hållit i sig så inget har blivit gjort. Nu ska jag börja med nervarvning efter träningsövningar så att jag kan komma hem och vara pigg!

Ciao!

Kan det bli mer orginellt?


           
                                             
                       

Shopping på fredag

Nu har jag slutat för dagen men sitter kvar i skolan med jess ett tag. Jag ska snart möte katta på stan och så ska vi köpa kläder, äntligen! Det känns som en evighet jag köpte kläder sist men kanske beror det på att januari/februari kanske är de månader som bjuder på de roligaste nyheterna inom modet. Jag kan nästan slå vad om att jag inte kommer att hitta något idag heller..


Katta på nyår

Spanska läxan



Börjar halv två idag eftersom två lektioner är inställda. Yees! Dessutom så slutar jag tre så det blir bara en och en halv timme i skolan idag. Snart måste jag börja fixa mig eftersom bussen går 20 över tolv och jag måste hinna göra spanska läxan som är att typ kunna den här låten, får väl se hur det blir med det ;)


Hörs!

Ge mig två timmar ikväll

Tiden har gått såhär fort idag! Jag hade massor med grejs jag ville göra och tänkte att det är lugnt med tid kvar tills klockan är 20.00 (kände att jag ville kolla på tv då vid den tiden) och sen när jag skulle börja göra alla grejs så är klcokan redan 20.00! Jag hatar när tiden bara försvinner!

Något mer att följa

Josh Schwartz har gjort det det igen, en ny serie. Han har bla gjort O.C som är min favorit och Gossip girl.  Blake Lively kommer att ha huvudrollen i denna serien också precis som i Gossip girl (Serena) men fortfarande finns det  inget namn på serien. 11 maj ska premiäravsnittet visas i USA och sen får vi väl hoppas att Sverige är snabb att haka på och börja sända serien här med ;)

Adios!

Drömjobbet


Har suttit och kollat på resor nu under eftermiddagen. Undra om tågluffing skulle vara kul? Tänk at bara åka runt och har ingenting att passa. Man ser ett tåg, sätter sig på det och vet inte ens vart man kommer. Mer frihet än så kan man väl inte ha?
Men drömmen vore väl ändå att få det här drömjobbet som det skrevs om i tidnignen idag. Att få åka till Australien(?), bo på ett lyxhotell, videoblogga och.. inget mer! och det bästa av allt, för ett halvårs"jobb" får man 900000kr!!! Tänk att någon kommer att få det här jobbet! Det måste seriöst vara världens bästa jobb!









Hålla käften



Ush vad jag tycker den här reklamen är hemsk men jag måste erkänna att jag gillar låten!

Andra avenyn

Idag är det säsongsremiär för Andra avenyn på 1:an klockan 21.00. Jag har aldrig sett det (!) men jag har hört att det ska vara väldigt bra, stämmer det?



Well done!

Slutade halv elva idag och Sarah var ledig så vi drog och tränade vid lunchtiden. Fy fan vad duktiga vi var! Vi tränade i två och en halv timme och nu har Sarah köpt kort så vi ska försöka träna nån gång i veckan tillsammans :)
Hur många gånger i veckan är lagom att träna?



Pussisar!

Har du ett plåster, jag skrapade knät när jag föll för dig. (?)

Är det någonting jag inte gillar (som jag inte tror jag är själv om ) så är det raggningsrepliker men man kan verkligen få ett gott skratt från dom!  

* Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!
* Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?
* Din pappa måste vara terrorist, jag menar, vilka bomber!
* Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg...
* Har du ett plåster? Jag skrapade knät när jag föll för dig.
* Hej, jag har stånd och det är ditt fel!
* Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite?
* Jag slår vad om en kyss på att du inte vågar pussa mig!
* Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman.
* Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen.
* Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla?
* Pax för dig!
* Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?
* Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.
* Vet du vad det är som har 150st tänder och håller tillbaka ett stort odjur? Min gylf!


Twilight

      
Så sjukt bra böcker! Om jag kunde drömma är sjukt bra skriven, den beskriver kärlek på ett sätt man tidigare inte sett det. När jag hör din röst är sååå sorglig! Jag fällde en och annan tår när jag läste den. Ljudet av ditt härta har jag fortfarande inte kunnat läsa eftersom boken går inte att köpa, den är slut överallt! Snacka om att det är en bra bok då!

Vet ni om alla böcker i serien kommer att filmatiseras?

CirkusCirkör

Hej förlåt för sen uppdatering idag men jag kom nyss hem från gymmet och innan dess var jag i stockholm. Jag åkte dit vid luchtid med min halvsyster och mammas sambo micke. Vi gick på en "cirkus"föreställning som CirkusCirkör höll i som jag kan rekomendera starkt! den var grymt bra! Man satt helt häpen och undrade HUR som kund göra alla dessa omänskliga grejer som att kasta sig upp i luften och göra volt efter volt och hänga i varnadra medans man är fem meter upp i luften och samtidigt då göra en massa akrobatik grejer.
Om du får chansen att se föreställningen så ta den!
  Lite pinsamt men jag kommer inte ihåg vad föreställningen hette men det här var iallafall signatur bilden.


PUSS!!

Mys med funk

Funk kom hem från thailand i torsdags efter nästan tre veckors semester så igår klarade jag inte att vara utan henne längre.


närbild så det bara skriker om det men en väldigt söt närbild på en söt jessica




vi åt frukost i sängen och kollade på sjönheten och odjuret ;)




självklart gjorde vi pannkisar till lunch




Nu känner jag mig blek... och jag sitter inte i bara t-shirt, jag har shorts på mig



Massor med pussar!


jeans and white



Höga jeans från Weekday, vitt ribbat linne från hm och vita tygskor från hm  (som inte finns med på bilden) 

Nu ska jag kila och äta fredagsmiddag, hamburgare och pommes frites :D

PUSS!

Hm breder ut sitt sortiment



Yes du läste rätt! Nu börjar HM med att sälja inredningsprylar som kuddfodral, handdukar och påslakan. I februari 2009 (mindre än en månad!) kan man klicka hem sina fynd eller beställa från katalog. Själv tror jag på den här iden eftersom HM får ofta till det billigt och själv har jag inte råd att lägga 500kr på ett kuddfodrar. That´s the way to go hm!

Back to school

Skolan imorse klockan halv nio, yes! :/ Började med spanka men läraren var såklart sjuk så jag kunde haft sovmorgon -.-
Slutade fyra och sen åkte jag och träna, skivstångspass. Innan träningen var jag ner en snabbis på stan med Louise som skulle byta ett par gorgeous högklackade skor som var för stora. Men str under var för liten så det blev inget byte. Dom borde ha tex 38.5, 39.5 osv för oftast har man mittemellan två storlekar. Nästan alla jag känner har det så varför gör dom inte fler storlekar? jag har 39.5 ( alltså 39skor som är försmå eller 40 skor som är förstora)  + att min högra fot är större än den vänstra, helt cp.

hade tyvärr ingen bild på dessta underbara skor

PUSShörs!

70minuter i himmelen

Idag var jag ner på stan en snabbis och fixade;
julklapp åt funk
ett vitt ribbat linne till mig
försökte byta en bok som jag fått i julklapp till "ljudet av ditt hjärta" ( tredje boken i twilight serien) men den var slut :(
bokade tid för ansiksbehandling

Någon hade avbokat sin tid idag så klockan fyra ska jag till Pure på 70min ansiktsbehandling ! GLAAAD!


Höres!

På min tv ikväll


kollar på drömkåken nu som går på 4an, kanske blir den bra ? ;)

Kall vinter

 






 
foto; jaag


Dagens klädsel

Idag klädde jag på mig istället för att gå i pyamas som jag gjort alla andra dagar på lovet och det måste visas.

 

svarta leggins, vitt långt linne och en rosa kofta från ginatricot över

Godnatt Sweeties !

suck

mina inlägg visas inte ! :/

JAA! Nu är den klar!

Efter mycket om och men är garderoben äntligen klar! Vi har varit på Bauhouse ( hur stavas de?) och på ikea och köpt materialet och snickrat hela dagen. Resultatet blev bra och det ändå som fattas nu är galgar. När min syster fick se den var det första hon frågade om det inte skulle hänga någonting för men nej, jag vill kunna se mina kläder när jag ska sova eller när jag vaknar så jag kan bestämma vad jag ska ha på mig. Vi satte även upp en lampa och en spegel idag så snart har jag ett fungerande rum , WIE !


Nu ska den bara fyllas med kläder så ser den ännu bättre ut!




Bygg en garderob till mig tack:)

Imorgon ska jag se om jag inte kommer igång med mitt garderobbygge. Måste nämligen bygga en eftersom min säng står framför min garderob ( sover bäst i det hörnet ) och mitt rum är för litet för att köpa en stor garderob och smälla ner på golvet. Men som alltid uppstår det tusen problem när jag ska vara duktig och göra någonting själv. Väggen klarar inte av att hålla upp "garderobställningen" och stången är för klen för att bära upp mina kläder. Men det där tar jag tag i imorgon och hoppas på det bästa ;)



ursäkta det stökiga rummet (a)






























Pusspuss

Tummen ner för stadiums rea

Kom hem från stadiumrean nyss och jag kan säga att antingen var det väldigt utplockat eller så var det en klen rea. Hittade inga kläder men det fanns en vintersportgrej på rea och det var snowboardskor så jag får se om mina gamla passar annars kanske jag köper dom. Nu ska jag hoppa in i bastun =)
Ciao!


Nyårsmiddag hos katta


jaag och tutan !





kvällens värd





sötaste sötaste sötaste





helt galet gott med frukt pch choklad!




fin färgblandning vi fick till där ;)





middagen var underbart god, potatisgratäng och rostbiff a lá katta och malina;)





sweeetie inez!




vi ! =)





julla hade inte flyt igår. Hon skar sönder fingrarna och ramlade och slog upp heeeela knät :/




happyface från inez !




draaaget





den här bilden får avsluta kvällen...


.... hoppas ni hade en underbar kväll och gott nytt år på er igen !!

Gott nytt!

På tolv slaget var jag nere på stan vid slottet så det var lite svårt att önskar gptt nytt år då till er läsare men bättre sent än aldrig ;)
GOTT NYTT ÅR!
Mitt nyår var great och det kommer bilder sen från kvällen :)
Hur var ditt nyår?

RSS 2.0