Jag vill också!

Det känns som om alla ska åka utomlans nu. Hälften ska till Thailand och resten drar till andra varma ställen. Jag vill också! Jag vill verkligen! Saknar sommaren, saknar värmen, saknar att kunna gå runt i tunna linnen och short och INTE FRYSA! Jag är helt opepp nu på vinter ( skam på mig, inte får man säga så på första advent..).  Men ser inte det här otroligt lockande ut just nu?







Sommar tack!

Lusselelle Lusselelle

 

Julbak idag! Pepperkakor och lussebullar bakades förfullt under dagen. 15 st var vi som bakade, bla annat min lilla söta kusin som mest tog sönder alla pepparkakor men ändå. Riktig julstämning har jag nu iallafall!





























Med en halv yogaboll

När jag är på gymmet och inte har så mycket för mig blir det lätt så att jag kollar hur andra tränar. Jag såg igår en tjej  som gjorde en övning som jag tyckte såg rolig ut. Jag provade den och det kändes verkligen som att den tog och den var faktiskt ganska rolig också.


Det går ut på att man ska stå  på ett ben på en "halv yogaboll." Eftersom man vinglar ganska mycket tränas alla muskler som man inte annars inte kommer åt. Ett plus är ju att man får bättre balans också ;)






Måste ses!

Såg Twilight ikväll med några tjejor. Galet bra film! och att en av huvudkaraktärerna är mega hot gör ju filmen  bara ännu bättre! Jag skulle nog kunna säga att det är han som gör filmen! Sjuuuukt snygg och gulligaste personligheten ever! Hahah jag är helt sanstlöst förälskad i människan!


Shit vad mycket jag skulle vilja byta plats med den där tjejen!

Dags för förändring?

Funderar på om jag ska klippa lugg.. Skönt med lite förändring men ändå...tänk om jag inte passar i det och då är den där den är och jag kan inte göra något åt de. Jag får ta och fundera ett tag till.


Så som det är nu


Jag med "lugg"

Mitt hår ser otroligt grönt ut på bilderna, hoppas det bara är ljuset!

Hmmm, vad tycker ni?
PUSS!!

Stannar ett tag till

Var till tandläkaren imorse för att spänna tandställningen. Det visade sig att min vanliga tandläkare hade brutit benet så Olle skulle ha hand om min mun istället. Det första han konstaterade var att den anda hade gjort fel. Nu måste det göras om och det kommer ta flera flera veckor. Kul liksom, min "vanliga" tandläkare sa att jag skulle bli av med tandställningen nu i vinter men den här nya verkar ju ha andra planer.... *suck!*

Ýo I Jag

Nu är jag slutligen hemma efter morgon tränignen, skolan och extra jobbet. Var ner en snabbis på stan också innan skolan och köpte liknande byxor som jag hade på bilden som var i inlägget Insperation - på gymmet , jag inspereras av mina egna inlägg ;)   Fick även med mig dessa saker hem:


Visserligen var detta mammas inköp men jag kommer att låna så då är det liiiite mina (a)

Hugs!!!


Ett med julen

Med exakt en månad kvar till julafton är det dags att komma i ordentlig julstämmning. Snön ligger redan på plats så nu fattas bara julsångerna....



So this is christman- John Lennon




Last christmas -  Wham




Let it snow - Dean Martin



Santa claus is coming to town -  Mariah Carey



Här är några av mina favoriter, vilken är din favorit julsång?

Snö bringar kaos, varje år..

Idag slutade jag tio över fyra och kom hem strax innan sex. Pga av förseningar och omvägar tog min hemresa 1h 15min! Annars tar den kanske 30 min men idag var som sagt  tvungen att vänta i kylan i en halv timme och sedan åka en stor omväg pga av en olycka som blockerade vägen.  Lär sig aldrig bussbolagen att snön kommer varje år i vårt kalla land och kanske en liten förberedelse skulle sitta fint? Det kan inte heller vara speciellet roligt för dom att få ta emot alla klagomål som alla arga bussresenärer som fått stå och vänta bussen i över en timme.
Snön kommer varje år, glöm inte de!

DRESSupp

 stylebystars.com

Kanske något jag kan ha på mig på nyår iår? Otroligt söta är de iallafall!

Happy new year , snart!

Jag får väl gå naken..

Varför tycker man alltid att man inte har några snygga kläder? Jag har en stor garderob som är full med kläder men ändå när jag blickar mot den rynkar jag på näsan och känner ångest för att jag inte har något att ha på mig imorgon. Det spelar nog ingen roll hur många klädesplagg jag köper, jag kommer alltid att " inte ha någonting att ha på mig".

Där det är rea, där finns jag

En fågel har viskat i mitt öra att det är 50% på Guns väskor imorgon, i hela affären! Jag och mamma planerar att köpa Longchamp väska, neccisär och en gäng halsdukar. Passar på när det är billigt ;)




Hugs!




Ilskan hjälper mig att träna

Nu har jag precis kommit hem från gymmet.  Istället för att vara pigg och känna mig fräsh så är jag så trött att jag skulle kunna somna när som helst. Det beror nog på att jag fick en du  idé att cykla till gymmet, det är ändå ca 5km och att det är snöstorm ute gör inte saken bättre. Men på gymmet gick det bra. Jag åkte hemmifrån irriterad men den irritationen hjälpte en hel del, jag kännde liksom inte att det blev jobbigt. Var bara så arg så det var skönt att få springa av sig den ilskan. Tränade bara rumpan genom att powerwalka på löpbandet i 40min och sen köra trappmaskinen ett tag och sen även andra grejor som jag inte vet vad de heter. Känner mig nöjd iallafall att jag åkte iväg!

Bye!

Fel fel fel!

Haha oj så fel man kan ha! Det blev varken bio eller oc-kväll och dessutom så öppnar inte nya delen av gränby köpcentret imorgon, det öppnar den 26/27 nov(?)
Istället hyrde jag och familjen ps. I love you och eftersom jag läst boken vart jag mycket besviken på filmen. Boken var såååå mycket bättre!
Men nu måste jag sova min skönhetssömn
Godnatt!

Ikväll blir det mys

Ikväll får jag se om jag går på bio eller kanske har en oc-kväll med tjejorna. Någon som vet en bra film som går nu?
Idag har jag annars inte gjort så mycket. Soooov länge vilken behövdes efter gårdagens kväll.
Imorgon öppnar förresten gränby köpcenter sin nya del, kanske kommer dom att ha fina öppningserbjudanden?
Ända sättet att få reda på de är att vara där!

Höres!

Mys i stor tröja idag

Sitter och skriver ett arbete om vulkaner samidigt som jag försöker samla fakta till vårt mänskligarätigheter-uppsats, behöver verkligen en pause nu!


Svarta ankelskor från wedins
Blå jeans från weekday

Stickad tröja (hur skön som helst!) lånad från syster som köpt den i Skottland


PUSS!!

Kontakt över nätet

Kollade på Insider ikväll som handlade om pedofilers kontakt med unga flickor på nätet. På en timme kan en 13-årig flicka bli uppraggad på msn och tillfrågad om hon vill ha sex . Ibland mot betalning och ibland mot tex dricka, ibland ingen orsak. I USA har dom gjort så att man kan gå in på en hemsida på internett där man får namn, adress och till och med bild på alla registrerade pedofiler och därför kan du då se om någon i närheten av dig är pedofil ,kanske din granne?
Vad tycker ni och det här systemet?

Motsägelser

Hur kan det komma sig att man kan få så olika argument om samma sak? Tex när jag smetade på klassisk vaseline idag på min vintertorra läppar ( :/ ) så kommenterade min kompis som jag själv anser har koll på det här med smink, hudprodukter etc att vaseline fuktar mina läppar för tillfället men eftersom det innehållet ett ämne ( som jag inte kommer ihåg namnet på) som drar åt sig fukten kommer läpparna bara bli ännu torrare om man inte fortsätter att smeta på 24/7. Kommentaren känns ganska rimlig tycker jag eftersom mina läpar har faktiskt blivigt vaseline beroende. Samtidigt kan man läsa i tidningar att om man har fnasiga/torra läppar ska man köra på det hederliga vaselinet som enligt dom verkar vara de som är lösningen på allt. Vad ska man välja att tro på?


 Fick tips om att denna skulle hjälpa läpparna att bli silkeslena! Finns att köpa på kicks



Metallic legs

Idag använde jag mina "metallic" leggins och jag vet inte hur många det var som kom fram och kännde på dom. Vet inte varför, kanske mina ben som ser fasta och muskulösa ut i dom ,drömma kan man ju!


200:- på ginatricot

Ny kategori

Jag valde att göra en tränings kategori eftersom jag har kommit på att jag tycker det är ganska roligt att träna, iallfall ibland. Om jag sätter upp träningsmål är bloggen det perfekta stället för mig att följa upp dessa mål och under tiden kan jag även ge lite tips till er läsare!

Vi hörs!

Ljus i mörkret

Ingen som bor i Uppsala kan väl ha missat att det pågår en ljusshow runt om i staden. Här är mina favoriter















Vilken är din favortit?

Nu är det jul lalalalala

Julskyltning idag då. Båda roligt och jobbigt men mest roligt. Fick bära tomtar fram och tillbaka och kånka på väskor men juligt blev det i fönstret iallafall.


Kanske borde jag bli skyltdocka?



Man kan då inte säga tt det inte ser juligt ut

PUSS!!!

Julskyltning imorgon

Jessica sov hos mig så jag vaknade upp med henne imorse och sen lämna ja av henne på fyrispark och drog sen och träna. Gick bra för en gångs skull, kanske börjar min träning ge lite resultat?
Efter lunchen åkte jag iallafall ner till fyrispark och köpte bla Dejavu filmen och lite andra grejor.
Imorgon har vi ledigt(!) men jag har lovat mamma att hjälpa henne att skylta om i affären men det blir nog roligt :)

Godnatt!


Hemligt


Förr året fick jag den här boken av min mamma och det är bok som alla borde ha. I boken finns 400 frågor som man ska besvara, några lätta, några svåra.
Jag tänkte skriva några frågor så får ni ett liten smakprov från boken :

- På en skala 1-10 hur snygg tycker du att du själv är?

- Beskriv dig själv som om du skulle säljas på aktion

- När känner du dig sexig?

- Vilken är den mest perversa situation du varit i?

- Vad vill du göra dina sista minuter i livet?

- Vem är du?

Dessa frågor och 394 till finns det och de är indelade i olika kategorier. Jag tycker att denna bok är helt perfekt att fylla i när man inte har något för sig och man får sig  verkligen en funderare.

Hemsidan där man kan köpa boken hittar du här.


PUSS!!

XXXXXL

Tröjan är verkligen bis size och tänk vad mysigt att gå runt i den när man är hemma och myser!

Finns att köpa på monki


See ya later!



Smells like heaven

Var in på ParfymeriL idag och såg dessa söta perfymer. Lukatar underbart, lite år frukt hållet. Och det bästa av allt, en flaska kostar bara 160kr!! Ganska säker på att en sådan flaska kommer att vara i min ägo snart :)


Ge mig!!!

Dagens funderingar

Vad kommer att bli årets julklapp?  

När kommer snön tillbaka?                   



PUSS!!

Vad tänker jag på?

Försök att komma på vilken kändis/film/julkalender jag tänker på. Om ni gissar rätt på första ledtråden får ni 4poäng och om ni gissar rätt på andra ledtråden får ni 3poäng osv. Räkna ihop alla poäng och se hur mycket det blir :)



Haha när jag börjar göra sånt här har jag haft liiiiiiiiiiiiiiiiiiite tråkigt men give it a try

PUSS!

Yesturday

Internett hemma kaosar så nu blir det skoldatorn jag får blogga från :)

Gårdagen bjöd på mysmiddag hos Hållinggård med tända ljus. Köttbullar och spagetti var det som vår fantasi kom på.


Funken steker!


Trot eller ej men jessica har färgat håret är och numera brunett/ svart hårig!

See ya!

Någon som har koll på Nicaragua?

Sitter i skolan nu och arbetar med vår uppgift som vi har under de två kommande veckorna. Vi ska skriva en sju sidor rapport där vi ska jämföra USA och Nicaraguas mänskliga rättigheter.  
Någon som vet någon om Nicaraguas mänskliga rättigheter??

Efter skolan ska jag träffa mina jessicor och vi ska laga middag, hur ska de gå?:P Sen har jag dans ikväll då vi ska shaka loss och ikväll hoppas jag på att få en läxfrikväll :)


Hörs !!

Mamma sa att jag var sjuk

Tänkte slänga in ett litet boktips. "Mamma sa att jag var sjuk" är en otroligt bra bok som jag inte kommer att glömma i första taget. Den handlar om Julie som blir utsatt för sin mammas psykiska sjukdom. Mamma har en sjukdom som kan beskrivas så att hon eftersträvas läkares uppmärksamhet genom att hitta på olika symtom på någon annan.

"MBP är världens hemligaste och farligaste form av barnmisshandel där vårdnadshavaren , ofta modern, uppfinner eller förorsakar sjukdomar hos sitt barn fär att få uppmärksamhet från läkare"

Historien är hemsk och det är sjukt att sånt här händer i verkligheten för den här historien är något som hänt på riktigt. Julie missar större delen av sin skoltid för att hon måste åka på läkarbesök på sjukhus som ligger långt hemmifrån  och efter läkarbesöken vill hennes mamma shoppa så Julie blir kvar i den okända staden. Hennes pappa slår henne för att visa sin fru att han är en riktig man. Julies mamma hittade till och med på en gång att Julie hade snott hennes pappas verktyg och för det fick hon spö men i skälva verket var det hennes mamma som gömt undan verktygen.
Julie tvingas genomgå smärtsamma operatioer och varje dag stampas henned självförtroende ner.



Läs den!!

Nu är jag klar!

Nu blev jag äntligen klar med svenska uppgiften! Jag har valt ut en saga och gjort den modern och nu är den klar klar klar! :)
Idag blev det plugg mesta delen av dagen men jag åkte ner på stan ett tag och träffade Katta, Inez och Sarah. Köpte ingenting utan lämnade bara tillbaka en tröja. Ikväll är det House kl.21.00 på tv4, missa inte!!


PUSS!


Byxdress?

Eyy asså jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden, mina strumpobyxor är extremt höga i midjan!!



!!

PUSS!!

Insperation - på gymmet





Perfekt att ha på gymmet!
Alltihopa från stadium

stadium.se





























Tomorrow is my lucky day!

Imorgon har vi leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedigt i föresättning att man jobbar med en svenska uppgift!! Ledigheten behövs verkligen!
Idag slutade vi sent och jag kom hem och somna(?) ja sa ju att ja behövde ledigt!  Vi åt nyss middag och nu tänkte jag kanske basta , får se. Sen ikväll ska jag ut och promenera med Sarah, alltid mysigt :)

hugs

Ny kategori - Insperation

-

??

Är det bara för mig som bloggen krånglar??

Flexibility

Imorse åkte jag iväg och tränade med ebba på friskis och svettis och vi var grymma! I över en timme pressade vi oss till max och sen stretshade vi. Vi satte upp ett mål att vi MÅSTE klara av att gå ner i spagat till jul så nu blir det till att öva öva för min del. Faktiskt är det just de jag håller på med nu. 
Efter träningen gick vi och köpte brunutansol så nu förhoppningsvis blir jag brun och fin :)

 
Denna tjej är äckligt vig...   :/

Bye!

Insperation - Enkelt





Fräsht och enkelt

Vit tröja från ginatricot
jeans från acne
svarta skor från scorett
armband från scorett



Godnatt!



































Mys med katten

Ligger i sängen och myser med Trisse efter en fullspäckad dag med pluggande. Imorgon har jag geografi prov men det är också helg(!) så jag har ingen anledning att vara dyster :)


              


Älskar dig Trisse!<3 

Go for the höstiga

Idag valde jag  att go for the höstiga och tog på mig orange halsduk med favorit skorna. Passade fint till höstvädret idag!
På morgonen var jag ner till tandläkaren och gissa vad??!! Jag blir av med min tandställning innan sommaren!! WIE! Dom som först hade sagt att den skulle vara kvar till nästa jul, herregud vad glad jag blev :D



             

uggs, svarta leggins, vit klänning, svart cardigan, orange halsduk, pärlörhängen.


Hugs husg hugs

Ta hand om dig

Ikväll har jag tagit en stund för mig själv och bastat :) Visserligen var jag inte själv utan jag och syster bastade men så bra jag mådde efteråt. Jag smörjde in mig i en väldoftande kräm och sen kollade vi på Beck-öga för öga. En riktigt mysig tisdagskväll blev det !

hugs

Lite läskigt är det ju!



Här är en bild på Albert Einstein, prova att gå ca 3-4 meter bort och vad hände då? Joo ,Albert är borta och istället är det Marilyn Monroe som syns :/
Give it a try!

Dagens Sofia

Idag hade vi prov och sedan var det en föreläsning om olika valsystem. Började halv tolv och slutade halv tre!
Bussen var 40 minuter försenad, jag blir så arg! Bussen hem til mig är alltid försenad, man får nästan räkna med 10 minuter försening... Inte okej!

 


Idag hade jag mina lovely uggs från wedins
Jeans
från fornarina
t-shirt
som jag tror är mina kusiners pappas gamla haha

PoK

Korta dagar nu för tiden

Idag när jag slutade skolan var det helt svart ute! Hösten har verkligen kommit igång nu och det både syns och känns! Många ja känner är lyckliga över att denna årstid äntligen har kommit men för min del hade det gärna kunnat fått vara sommar ett tag till.


Såhär mörkt kommer jag att ha det när jag kommer ut från skolan i fortsättningen


See ya!

Invigning

Idag var det invigning av min nya vinterjacka och de nya skorna! Jackan köpte jag i för sig för nästan två månader sen men först nu har den kommit till nytta.



Vi höres!

Gårdagens köp!


My lovely shoes!! :)




                                                    FEKKE halsbandet!


Sista dagen på höstlovet och vad har jag gjort? Precis ingenting! Känns som om jag suttit bort hela dagen : /  
Gårdags kvällen var iallafall rolig till en början innan det blev total kaos...

PUSS!!

Snabb uppdatering

Shooo!
Idag åkte jag ner till gränby och köpte "uggs" och ett halsband :)  Nu ska jag iväg på middag och bär det av till stan lite senare. Men nu måste jag cykla iväg till Heini och lämna oc-skivorna<3.
Bilder på mina fina inköp kommer!

PUSS


Nattpromenad med sarah:)

Kom just in från en uppfriskande promenad med sarah. I 1 timme och en kvart var vi ute och gick, och frös, men klart värt var det! Jag älskar att gå ut och gå när nästan inga andra är ute. Allt är tyst och stilla och det blir mycket mysigare då. Vi funderade på att gå upp kl.4 nu inatt och ta en promanad med kom på ganska snabbt att det var en ganska så dum ide, men kanske att vi gör det senare när det kommit lite snö som lyser upp i mörkret :) Haha det låter kanske inte så jätte mysigt och många föredrar nog sängen framför en promenad mitt i natten i kylan men vem vet, det kanske får en att må på topp?
           


PoK


RSS 2.0