Summer of 08´




Ge mig sommar och bruna ben!

Veckans To-Do

[   ]   träna
[   ]   träna
[   ]   fixa naglarna
[   ]   städa mitt rum
[X]   stretcha ( min nya grej, jag vill bli så där smidig och hoppas att kunna gå ner i spagat men det lär ta ett tag innan  de är uppnått )
[X]   stretcha
[   ]   stretcha
[   ]   plugga alla veckans läxor
[X]   dans 


Låter inte som en allt för jobbig vecka ;)

Puuuuus!

12 timmar!

Dagen har varit jobbig! Vi började skolan klockan halv nio med att ha orientering i kylan. Visserligen var det ganska okej eftersom jag och katta gick de 6 km och pratade mest. Skoldagen fortsatte och vi slutade tio över fyra. Då drog jag ner på stan för att möta sarah. Jag gick och åt middag och sen var jag tvungen att gå för klockan sex skulle vi samlas i missionskyrkan för att gå på en debatt, med skolan asså. Den höll på i två timmar och jag fattade nästan inte ett ord av vad dom sa. Alldeles för krånglig politik för mig. Men nu kom jag nyss hem därifrån och måste plugga till ett historieprov vi har imorgon.
Men vi har alltså gått från halv nio imorse till halv nio på kvällen i skolan ( förutom nån timme då vi fick gå och äta middag). Är de ens lagligt?
Nu är jag sjuuuuuukt trött men imorgon är det ändå en skön dag. Vi börjar tio och slutar evla, känn på den!

Pusspuss!


Torsdagens inköp

Jag glömde att lägga upp bilden på saker jag köpte från den nya affären, Rut.m.fl., i torsdags. Så jag lägger upp den nu istället ;)
 

Det är en jeans kjol som ska sitta i midjan och så är det en svart t-shirt( men som går att använda som klännign) med något tryck på. Det lilla rosa paketet är tre par trosor med rosetter på som dom sålde för 19:- 3-pack!



Pusspuss!!


Lördag!



Lördag kväll, tjohoooooooooooooooo!!

Nyttnyttnyyyyyyyyyytt

Sov hos pappa inatt och eftersom resten av syskonskaran är hos mamma så vaknade jag och var själv hemma. Jag soooov riktigt länge men kände mig ändå inte utvilad när jag gick upp.
Jag gick ner i källaren och hittade en masa undanlagda kläder som pappa haft. Jag hittade en hel del skjortor och koftor som jag nu kan ha som klänning med skärp i midjan ! :) Hahan man blir alltid lika glad när man hittar kläder!

Klädes hög med nyfunna kläder!



















Puss puss, ha en bra fredags kväll!

Rut m. fler

Tjatjaaaaaaaaa!
Igår var funken och mickan här och va hade det myspys. Vi åt den smarrigaste fruksalladen och kollade på film och myyyste.
 Nu så har vi nyss ätit lunch och tänkte åka ner på stan och kolla i den nya affären som öppnar idag, rut m. fler tror ja den hette. Men nu måset jag skynda mig,
See yah!

Bara för att!

Jag gillar att se att kändisarna inte är perfekta. Att deras hy också får finnar och att de får stora påsar under ögonen ibland. Att drömkroppen man ser på bild inte existerar och därför ingenting att sträva efter.
Skönt för då slipper man ägna alla tid på gymmet i hopp om att få den perfekta kroppen.
Fler "normala" bilder höjer självförtroendet så jag valde ut någre fler. Bara för att!






Puss puss!


DetViktigaste!

Man måste satsa för att kunna vinna!

JUSTmyDAY

Idag hade vi skööönaste dagen! Vi började klockan ett fast jag kom klockan tolv och åt en mumsig lunch. Sen var det så att man hade fått valt ett språk som man skulle undervisas i i 40 min. Jag valde polska och söta katarina var våran lärare. Efter den "lektionen" hade vi filmvisning. Filmen var på spanska med svensk text men ja fattade ändå typ ingenting av vad den handlade om för själva handlingen var helt ???! Sen slutade vi! Asså hela dagen var någon slags språkdag ifall du undrar varför vi såg spansk film osv.

Jag åkte hem direkt och väl hemma somnade jag. Jag var sjuukt trött så att hålla mig vaken kändes bara onödigt.
Imorgon funderar jag på att åka ner på stan efter skolan eftersom de är några saker som behöver inhandlas, bla något härligt stickat.

Men nu har jag plugg att göra så vi hörs sen.
Puss!


För ditt självförtroende!

När man ser ett omslag på en flashig tidning önskar man att ens hud var precis så vacker som hon på bilden hade.Eller att ens hår såg så där perfekt ut. För att inte tala om de kroppar de på omslagen har. Men man kan ju ta en titt till och tänka efter,
de flesta bilderna är ju ändå  ganska så mycket retuserade.





(bilderna kommer från Tyras.blogg.se)

Puss!!

Yourskin

Idag vart de en sån där sköön hemma dag. Jag och systern min tog en promenad i den fina vädret och jag fick några läxor gjorda så det kändes skönt.
På eftermiddagen åkte vi ner till gränby köpcentret för att utnyttja de rabatten man fått med UNT. 20% på valfritt plagg på några av butikerna där. Jag hittade en svart hög kjol från ginatricot och även en randig body därifrån. Jag köpte underkläder på hm, snyyyggaste! Hårinpackning och sminkborttagnings medel köpte jag också:)
Ha en fin kväll!


Life is good

Idag drog jag ner på stan och gick på bio med Sarah. Vi såg Patrik 1.5, den var gullig och jag började till och med gråta en stund. Efter gick vi lite på stan och gissa vem vi ser, ..Idol Ola! Alltså han som sjunger bla Feel good. Själv är jag inget Ola-fan men Sarah är så vi stannde och kramades och tog kort.
 
Sarah började gråta av glädje efter att fått en stoor kram av honom, söööt hon är!
Nu är jag hemma och längtar efter sängen med alla dess mjuka kuddar, tror ja ska gå och sova och sova riiiikgt länge.
Ciao!

SweetFriday

Fredagkväll blev en hemmakväll för min del. Visserligen var jag inte hemma utan jag cyklade till Ebba men hade hemmakväll där. Vi kollade på en Bring it on film och pratade lite. MysMys!
Imorgon känns det som om de är dags att städa rummet igen, suck.
Jag fattar inte hur jag kan stöka ner så fort. Igår var det städat och fint men imorse drog jag ut alla kläder på golvet så allt ligger nu där i en enda stor hög. De kanske inte är direkt roligt att läsa om min städning så jag ska nog hålla de för mig själv i fortsättningen.
Men nu ska jag sova min eftrelängtade långa sömn!
 Sötingen Ebba :) <3

Godnatt och sovgott


Freeeedag!




Jaha, vad ska man hitta på ikväll då? Jag kan inte bestämma mig om ja ska ut eller vara hemma och ha en skön hemmakväll. Det känns som om ja borde vara hemma och vila upp mig men samtidigt känner jag att jag vill göra nått eftersom jag i princip inte gjort någonting idag, förutom skolan då. Hmm... Haha dagens i-land problem!





<---haha älskar min Arla tröja







Vi hörs, puss!


Dagen i korta drag

Gick upp klockan 6.00   -   morgonrutinerna   -   skolan halv nio   -   lång dag (som innehöll bla en redovisning som jag glömt att ja hade)   -   Slutade klockan 16.00   -   åkte ner på stan, träffade Jessica   -   bytte jackan till en annan   -   åkte hem vid 18.00   -   kom hem, åt, pluggade...

Det var min härliga torsdag de....
 Puss!
 

I know what I want

Tjaaaa!
Halv nio imorse satte sig jag och klassen på en buss till stockholm. Jag var himla trött och somnade såklart.
När vi kom fram var de en timme tills vi skulle in på zenit ( asså där vi skulle vara unbder dagen och prata om internationella saker) så vi gick runt lite på stan. Hittade dessa underbara skor. Fiinaste skorna ever!


Visst ,de är ett par skor man aldrig använder, eller ja skulle iallafall inte göra de. Dom är för jobbiga att gå i för att ha i skolan och för höga för att kunna ha någon kväll när man går ut, dessutom blir jag typ 187cm i dom. Men jag vill ändå ha dom bara för att äga dom. Sjuuukt fina!
Jag köpte dock inte skorna men jag köpte en höstjacka, bara för att den var såå snygg, och en cardigan i någon nyans av brunt. Jag hittade också en vinterjacka! Det var en svart Helly Hansen dunjacka som var ganska lång. Pga av att jag inte är över 16 år så får jag bara ta ut en viss summa på kortet under en viss tid och därför valde jag att inte köpa jackan då för om jag gjort de så skulle jag inte kunnat tagit ut pengar till annat. Jag tycker verkkligen Nordea borde ändra på de där. Men men, ja får åka ner på stan imorgon och köpa den med pengar som jag hade hemma, så får de bli.

Ha det bra!

(försesten, skorna hittade jag på Zara och dom kostar 700 kr )


Måndagärintebra

Idag var det en rikitig dryyg dag i skolan. Vi började halv nio och slutar först kvart i fem, kan man göra en måndag till en bättre dag? Somnade nästan på de sista lektionerna plus att jag är lite sjuk sen helgen så det gjorde ju inte saken bättre.
Nu väntar jag på älskade Funk som ska komma snart. Vi ska bara mysa och se på film eller nått, och prata! Saknar henne!

Imorgon slipper vi iallafall skolan, klassen åker till stockholm. Visserligen ska vi göra någon skolgrej men allt är bättre nu än att gå till skolan och ha "vanliga" lektioner.
Planerar att köpa årets vinterjacka imorgon också om jag hittar någon, mina ändå krav är att den ska vara snygg och varm, de sistnämda är extra viktigt!!!
Ciao!

~Kulturnatten~

Igår var det kulturnatten då som började så att ja åkte ner på stan och mötte hållinggård på centralen. Strax därefter kom även katarina, lisa och melina. Vi mötte ebba och julia sen och hamnade vi vid glassbilscentrum(?) Helt ovärt. Vi hade fem minuter på oss att hinna med sista bussen till stan men med lite springning så hann vi.
Kom ner på stan tillslut iallafall.
Jag började frysa såklart så min kväll förstördes på sätt och vis därför ( nästa gång ja åker ner på stan ska jag ta minst två till tröjor på mig än vad jag tänkt mig ) men jag hade en rolig kväll även fast det blev lite knas ibland.
Kul att träffa folk också som man inte träffar så ofta annars!!
Ha dé

 




Jessica, Sofia (jag)
Malina, Katarina

Stickaaat.

 
Love
denna mysiga stickade tröja som kommer från Vila. Dock kostar den 500kr och just nu har jag inte råd att lägga de pengarna på en tröja. Massa grejer jag måste köpa så det får bli en annan gång. 

Ikväll är det kulturnatten då och som jag har längtat! Vi har inga bestämda planer än men kul blir det nog vad vi än hittar på ;)
Ha det bäst ikväll allihopa:)

Vad tycker du?

Föresten ja glömde att fråga, vad tycker ni om bloggdesignen?
Ha det bra :)

Fixat och klar´t

Så nu var deisgnen fixad, vilket tog heeela kvällen. Jag har lite småsaker att fixa till men jag orkar verkligen inte längre leta koder som ska bytas ut och sen visas de vara fel så man får byta tillbaka allt. Nej det där fortsätter jag med en annan dag.
Imorgon är det äntligen freeeedag, som jag har längtat!! MEN jag har fått rysligt ont i halsen, jag får bara inte bli sjuk till helgen! Seriöst vore det en katastrof, det är ju liksom kulturnatten och allt...Jag får helt enkelt proppa i mig allt som kan få mig att må bättre.
Nu måste jag hämta halstabletter, Ciao

Ny design

Nu har jag äntligen äntligen kommit på hur jag ska göra när jag designar min blogg. Så imorgon efter skolan tänkte jag låsa bloggen och fixa om den lite. Jag låser den eftersom den eftersom de kommer att se väldigt rörigt ut så det är lika bra att låsa ;)
På torsdag kväll eller fredag morgon låser jag upp och då får ni forhoppningsvis se en fiiin design :)
Ha det bra

Vi lever!!

Som säkert de flesta har hört  så skulle jorden gå under idag, klockan 12 hade jag hört. Men vi lever!!! Kan kan inte säga att trodde det skulle ske men lite funderade jag på de, vem gjorde inte de? Jag var lite orolig och tänkte tanken tänk om de är sant!! minst 100 gånger under dagen.Men som sagt vi lever!!!

schooltime

Nu sitter jag i skolan och skriver här igen. Vi har egentligen slutat men va ska skriva  en uppsats om hemmafruar så vi stannde kvar för att "jobba" . Något jobbande blev det såklart inte utan vi har kollat runt på datorerna och pratat. Idag skulle vi ju då egentligen haft ledigt men sen kom lärarna på att vi kunde ju ha föreläsning om hur man skriver en uppsats, så nu har vi haft en sådan i tre timmar imorse. Kul, verkligen.....
Ikväll hoppas jag på något bra på tv, någon som har något tips?
Ha det bra!


Ny dator!!




Nu sitter jag i skolan och idag har vi fått våran dator!! Det är värsta high tech och jag fattar typ intre hur den funkar..Men efter tre år här på Rosendal lär jag ju fatta, hoppas ja...




















Tårtbakning





Igår åkte jag till mina kusiner i Nyköping för att fira Mikaela som fyller 17 år idag! Under förmiddagen idag har vi haft tårtbakning jag och Michis och se så fina de blev :)
Jag åkte tåg hem därifrån vilken var groooovt tråkigt. Två timmar å sitta och inte göra någonting, inget jag föredrar direkt. Men nu är jag iallfall hemma och ska bara ta det lugnt heeela kvällen.

Shoes-a girls best friend

Idag var det en lång dag i skolan proppad med lektioner men man kunde iallafall glädja sig med att imorgon är det fredag! Efter skolan gick jag en snabbis på stan och hämtade mitt leg som äntligen var klart. Efter middagen var jag riktigt duktig och gjorde både engelska och matte. Nyss var jag ute och gick med Sarah, skönt att få prata lite med den tjejen. Nu blir det dags å sova för min del, tror ja...

Ps, I love this shoes!

Ragga/dancehall

Idag började mina lektioner i ragga! Mellan 18.30-19.30 ((()) 30 tjejer loss till Jean Paul. Det var riktigt roligt och jag ser fram emot nästa lektion! :) Ha det bra

(här är ett litet klipp så ni får se hur ragga-dansen ser ut)


Dagens Outfit


Dagens Outfit - Jeans:
varta jeans från fornarina Skor: Lånade Linne: vanligt hm-linne Jacka/tröja: ginatricot

Dagens Outfit


 Dagens- Jeans: svart lite uppvikta jeans från Fornarina Skor: guldiga skor från wedins Linne: svart spetslinne från VeraModa med ett svart linne från hm under Halsband: guldigt hjärt-halsband jag fick när jag döptes

( tänke passa på att klaga på min kamera igen för dens dåliga upplösnign )


RSS 2.0