Dagens mysoutfit


linne från hm   mjukisbyxor från bikbok


Det är lördag och klockan är halt tio och jag ska snart sova, vad är det här!? Jag har sovit hela dagen och tydligen ska jag sova hela och kvällen natten också..

Pastellfärgat

Pic´s på de söta linnet jag köpte igår. Weekday 120kr, klart värt!




Hahaha den här dagen har nästan varit skrattretande! Jag hade tänkt att få lite saker gjorda men jag sovit hela dagen! Vaknade och åt frukost sen gick jag och la mig igen, samma sak vid lunch. Ikväll är vi ensama hemma etersom papi har åkt till sälen för att köra vasaloppet, heja heja! men tyvärr måste jag dela huset med mina syskon så de blir inget fekke här inte. Blir nog hemma ikväll med tanke på att jag fortfarande är trött, fattar inte hur!

Nu ska vi fixa middagen, ciao sötnosar!

Fy fan för kaffe!



Igår när jag kom hem från stan skulle jag göra kaffe (blev mer mjölk med kaffe) och vinga i mig det. Det finns ingen varm dryck jag gillar men världens mysigaste man kan göra är ju att sätta sig med en kopp varmt någonting och dricka det framför brasan så min plan är att jag ska lära mig gilla en varmdryck åtminstonde. Men nej, kaffe är over the line, tog en klunk och slängde resten sen! Aldrig mer!

Kvällens outfit


spetslinne lånat från storasyster
korallrött linne lånat från lillasyster
vilken liten tjuv ja är ;)

Var tvungen att kolla ner på bilden eftersom jag är helt ofixad! Ska till Katta snart och fixa mig där och sen drar vi vidare till flogsta. Har haft en stressig dag men imorgon har jag bestämt mig för att sova ut och ta det lugt hela dagen, det behövs!

pusslove!

Nytt i garderoben





Hemma igen från stan och något läppglans blev det inte men ett linne, tre par jeansleggins (stod i sffären och kunde verkligen inte välja färg så jag tog alla) och en skinnjacka som mamma lyckades få tag på igår när Vila hade öppningsrea! Nöjd som attan!

Tänkte hjälpa till med middagen nu eftersom jag är hungrig;) Puss på er!:D

Some help please!


Linne från monki   jeansleggins från gina


Hej och hå sötingar! F r e d a g   idag, ren lycka! Planerna för dagen är stan efter skolan och sen hem och soova! Haha tråkig ja vet men jag tänkte bara sova ett tag så orkar jag med hela natten sen ;)

Måste försöka hitta något läppglans idag, mina läppar ser ju lila(?) ut, inte okej! Någon som vet något bra?

Puss honeys!

Kärleken till en katt är stor

Imorse väckte min katt mig kvar över fem-.- Han började peta på mig med sina klor, lägga sig på mitt huvud, klampa runt på mig, allt för att få uppmärksamhet. Så höll han på heeela morgonen och när han äntligen lagt sig ner i min säng ville jag reta honom och började fota, med blixt mohahah! Haha ja vet mina idéer är konstiga och onödiga men haallå! klockan var typ sex på morgonen och hjärnan har inte riktigt kommit igång!



Men hur jobbig han än är så är han ändå min bebis!<3

Torsdagens


* stor tröja från monki
*strumpbyxor från twilfit


Hola! Idag öppnar gränby centrum i Uppsala och de har en mängd öppningserbjudanden bla de 100 första får 200kr presentkort på hm! Ibland är det ju mer surt att gå i skolan än andra dagar....

Lååång dag idag och sedan träning men ska skynda mig hem till klockan sex eftersom vi ska äta pannkisar till middag och färska pannkisar tackar man ju inte nej till!

Hörs efter pannkisarna ;)

Snyggt!



Från catwalken ut i världen, mumma vad snyggt!

Köpt i Åre



Vantarna, som förövrigt är det fulaste jag sett, var de varmaste, mysigaste jag haft någonsin! Tvingade papi att köpa dom dag två efter att ha frusit ihjäl dagen innan. Kärlek till dessa vantar<3 Mössan är ju en självklarhet. Vem åker till Åre utan att köpa något med "åre-slogan" på?



Det mest uttjatade skönhetstipset: drick mycket vatten!




* tröja från hm
* jeans från weekday


Godmorgon. Idag har jag sovmorgon till kvart i ett dessutom så slutar jag typ tjugo över ett, känn på den!:D Har lite plugg att göra under dagen så jag kanske inte ska vara överlycklig men lite fritid får jag nog ändå;)

Nu ska jag äta gröt nerdränkti sylt, typ det godaste som finns! och så måste jag dricka vatten!! Shit det låter helt cp men jag glömmer alltid att dricka vatten och märker knappt av när jag är törstig och vi vet ju vad som sägs om man vill ha fin hy..



Vi hörs sen fellas! :)


Nyheter för hyn

Jag säger då bara att Carolina Winbergs nylanserade hudvårdsprodukter snart kommer finnas i mitt rum!

De är...
- Bra (konceptet är en blandning av alla Carolinas favorit produkter)
- Billiga!



Kolla sortimentet  HÄR! :)

Myskläder


sorry för suddig bild!
* tröja från footish
* byxor från monki


Halloj! Idag har jag bara bildlektion och målet är att man ska bli klar med sin sagoillustration. Den måste vara klar vid ett men man fick komma när man ville så jag tog en liten sovmorgon :) Med tanke på att jag bara går i skolan i kanske två timmar idag så fick det bli myskläder. Efter skolan ska jag träna och sen bär det av hemmåt, hemma igen kanske vid sex?
Hörs då! PUSS

Jag kommer sova b ä s t !



Hej då 90säng och hej 120säng! :D

Pappa och jag åkte till ikea efter middagen och kom hem med en säng och med allt som hör till. YIPPYYY! : D Ikväll kommer jag sova som en prinsessa och drömma stooora drömmar i min stooora säng, haha ja vet min humor är sämst!
Min "garderob" i bakgrunden ska täckas det är bara jag som är för lat för att fixa det men det kommer någon dag.

Nu ska jag se om det är något bra på tv ikväll, hugs and kisses!

En dagens



*tröja från hm
*chinos från gina
Haha kolla på mina byxor där till vänster, varför står dom ut så mycket?


Halluu! Äntligen hemma från första-dagen-efter-sportlovet och den blev pain! Trött som fan hela dagen och hade ingen lust alls att vara där, yeeey ser verkligen fram emot morgondagen...  Har mycket att göra nu men har skulle helst vilja krypa ner i sängen under mitt varma täcke och kolla på en bra film, kanske blir något sådant iväll:)

Puss och Kram sötnosar!

Måndag morgon...



Yehaa måndag morgon och dagen börjar med idrott-.- Boxersize tror jag tillochmed..  Lång dag idag också, slutar vid kvart över fyra.. ÅHÅÅÅÅÅ finns det nått bra med måndagar!?

Bilder från chokladfabriken i Åre

B







Smakprov såklart ;)








Jag säger då bara mums!!


Hem kära hem!

Hemma, back to normal! Kom hem igår vid ett på natten och blev väckt imorse av min kelgalna katt vid halv åtta och är sjukt trött nu. Har städat mitt rum och kollat lite på tv och ändå är klockan inte ens elva. Skönt! Ska försöka övertala pappa att åka till ikea idag men annars blir det nog bara träning.




Hörs! :D

Helt lost i dimman

sorry för dålig uppdatering men det är svårt att komma åt en dator här, det blir bättre när jag kommer hem, I promise!
 Idag har jag iallafall åkt snowboard och det gick väl sådär.. Jag och brorsan skulle upp på toppen för att kunna åka till Ulldasområdet(?) men det var så dimmigt så man såg inte ens två meter framför sig! Trodde jag skulle dö, det var sjukt läskigt! Det tog två timmar att komma ner men väl nere går det inte att beskriva hur glad jag var! Sen åte vi till björnen området(barnvänlig backar till mig såklart ) och hann åka två åk och sen åkte vi hem till stugan. Nu blir det bastun och sen rulla sig i snön( ska försöka få någon att filma det så kan ni få se hur roigt det ser ut när jag kommer skrikande utspringande och dyker ner i snön och sen hoppar upp och ner och skriker).

Men nu ska jag som sagt basta, vi hörs!  snart ;)

Bilder från Åre!





De här bilderna
tog jag igår då vädret lyckades vända och bli riktigt fint! Körde snowboard på morgonen idag och faktiskt var jag ganska duktig! :) Har bastat och kastat mig i snön idag och nu blir det snart gooooodis och film! Imorgon blir det nog tyvärr snöigt och no sun men det blir säker bra de med;)

Vi hörs igen imorgon babes, hoppas ni har det bra!!

Kallt idag!

Hej sweeties! Igår fick jag inte tag på en dator så det blev inge bloggande.
Nu ska jag börja klä på mig för att åka ut i -20grader! Jag är inte så pepp kan ja säga.. Igår var det dimmigt men det blev lite sol under eftermiddagen, idag ser det ut som om det blir dimma hela dagen :/ Jag har inte hunnit fått in bilderna som jag tagit än men dom kommer ;)

PUSS LOVE!

Blogar från Åre

Godkväll! ;) Är i Åre nu, sitter i soffan och kollar på en film, walk the line tror ja den heter. Kom fram vid sex och då åkte jag och papi ut och åkte längd 5km! Har ätit bakad potatis och rosrbiff och haft det hitills riktigt mysigt som man bara kan ha de i fjällen! Stugan är sjukt mysig och fräsh och tsikten är amazing!
Nu ska fortsaätta kolla, hörs igen imorgon :D

Åre imorgon



Imorgon bitti åker vi till Åre vilket innebär att jag ska sitta i en bil hela dagen -.- Kommer därför bli lite svårt att blogga men bloggar på kvällen om jag hinner( och om det går!) Pappa har en sån här liten sticka(?) som man stoppar in i datan och så har man internet överallt så jag får hoppas den funkar, annars blir bloggen tom i en vecka :/
Ska försöka få in nått videoinlägg också så ni får se lite från åre om jag har möjlighet! Om allt funkar hörs vi senast på måndag!
LOVE TO YOU PEOPLE!

<3

Bytte tillfälligt till en rosa bakgrund idag, det är ju trots allt bara alla hjärtans dag en gång om året:)


Alla <3-ans dag!



Du är väl för söt mamma! När jag kom ner till köket imorse, solen lyste in och vårkänslan fanns kommer mamma tippande med en liten rosa påse i handen. I den låg ett presentkort på en ansiktisbehandling på Pure, samma som jag gjorde tidigare i år och som var så underbart skönt!
Vet att du läser min blogg mamma, älskar dig oerhört mycket, alltid!<3

Tjejer tjejer tjejer....



Hello boys and girls! Köpte dessa två tröjor idag på hm. Haha, först gick jag in, kollade igenom hela butiken men hittade inget sen innan jag skulle hem tvingade jag mig in igen för att åter igen kolla igenom butiken. Kände press på att utnyttja rabatten! Hittade dessa och blev nöjd med köpet men en sak går det ju att konstatera, tjejer är då allt roliga när det kommer till reor!

Fredag den 13-onde...



* kavaj från gina( ny! )
* t-shirt från hm
*jeans leggins från gina (nya!)


Freeedag!! JA JA JA! Sista dagen nu och sen väntar en veckas lov, WIE! :D Idag ska vi göra våra induviduella val till tvåan och trean och jag har inte bestämt mig än!! Min framtid hänger på det här och jag har ingen aning om vad jag vill :/ Jag får klura på de på bussresan! Eller ja kanske hinner nu..? PANIK!

Hörs sen honeys! :D

Sista dagen för hm-rean imorgon!

Jaaa äntligen! Blogg.se har krånglat hela dagen och jag har inte kunnat gått in under hela eftermiddagen och kvällen!
Var ner på stan idag efter skolan men köpte inget, väntar tills imorgon då jag slutar tidigt så har jag hela dagen på mig ;) Ska se om jag hittar något på hm med tanke på rean!


Passa på!:)


Hugs hugs hugs!

Vad jag har på mig idag:





* body från gina
* skärp från Benetton
* jeans från cheepmonday
* väska från Guns väskor

Torsadg morgon, veckans längsta skoldag.. suck! Sportlovet kommer att sitta fint. Åker iförsig till Åre då så det kanske inte blir så långa sovmornar där heller men hellre skidor än skola;)

Dags att gå till bussen, hörs! :D

Kissie har blivit galen!

Vem tackar nej till 1000kr på hm/kicks!?

kissies

Ellos vs Monki

 

De första skorna är från Ellos och kostar 250kr och de andra är monki och kostar 300kr, båda passar perfekt till sommarens alla kläder och båda är wonderful men frågan är då, vilken är av dom ska man köpa?

PUSS!

Snabb uppdatering

Förlåt fölåt förlåt för dålig uppdatering idag men städningen tog längre tid än vad jag trodde.. Nu ska jag iväg och träna, spinning kanske? Bloggar när jag kommer hem :)

puss homies! :)

Godmorgon:)

Godmorgon sötnosar! Idag är jag ledig, eller nja inte riktigt ledig, vi har operation dagsverket så jag ska storstäda i köket här hemma men jah fick iallfall en skön sovmorgon:)
Dömde att jag var utomlans och solen sken och det var varmt ute, sen när jag vaknade och såg ut genom fönstret var det nästan en snöstorm jag fick se! Vill tillbaka till drömmen, eller ännu bättre, vill att drömmen ska bli verklighet NU!

Vi hörs sen, pussss!

Monki



AAHHH, inte vissta jag att Monki hade en internetsida och att dom hade sååå mycket snygga kläder! :D Ge mig! Perfekta vår/sommarkläder, lovely!

Spana in sidan HÄR! :)

PUSSLOVE!

sött sött sött!


N e  l l y . c o m      3 2 7 : -


Åhh var inte detta sett hur sött som helst!? Rosa och hjärtan, kan det bli mer perfekt än att ha detta på sig på Alla Hjärtans Dag? Cutie!

PUSS!

chinos

 

*chinos från gina
* kofta från gina
* linne från hm



Godmorgon cuties! En enkel och skön outfit sitter alltid rätt när man har prov. [3 timmar långt prov dessutom!! :O ] Vi ska även besöka renignsverket idag, yeey :/ och så ska jag träna idag också. Kommer nog hem efter sex men vi hörs då!

puss darlings!

Lördagens inköp

Här kommer bilderna på kläderna jag köpte i lördags, snygga va?!

     
bilderna är klickabara :)

Puss honeys!

Basic

Blev liiite försenat dagens idag pga av att internet hade lagt av, både i skolan och hemma. Men bättre sent än aldrig ;)

 
 

*Jeans från cheepmonday
*"uggs" från wedins
*vit stor tisha från gina
*hårband som jag använde som skärp från hm  vad smart man kan va;)
*rosett örhängen från gina
*väska från gunsväskor

Nu blir det plugg till ekonomi provet som är imorgon! :O

pusskram puss!


Liten uppdatering :)

Hej sötnosar :) Mitt internett är lite morgontrött så det funkade inte imorse heller-.-  Jag ska snart lägga upp dagens men först har jag svenska så jag fixar det efter;)

Hörs då! :D

Någonting är fel...

Jahapp, hade tänkt att lägga in bilder på det jag köpte men tydligen funkar inte lägga-upp-bild funktionen ( eller vad det nu heter :P )så jag får ta det imorgon. Har just kollat klart på Beck och nu ska jag sova,  Godnatt och vi hörs då sweeties! :D


Mys på söndag, såklart!


M y s e r    m e d     m i n     p y a m a s : )


Som alla andra söndagar har jag börjat dagen tidigt med träning eller nått och precis som alla andra söndagar deckar jag på eftermiddagen. Alltid! Idag har jag verkligen bara sovit, och typ gått runt i huset? Fast jag måste erkänna att det har varit sjuukt skönt !

PUSS honeys!

H&M 149kr



HEJ :D Gick upp tidigt idag så redan vid tolv hade ag hunnit cykla till gymmet, tränat och även cyklat hem, de ni ;)

Hittade denna randiga tröja igår på när jag gick på stan. Till ett par jeans short och brunbräna ben blir det superfräsht ju!
Detta blir nog mitt nästa köp:)

Pussees!

Utgång


klänning från weekday
haha fint slitet hår jag har va?


Shoo bruttor! Outfit bilden ikväll blev inte den bästa men det syns iallfall att jag har på mig en klänning ;) Blev en ganska enkel outfit, hade bråttom och tog det första jag såg. Nu ska jag snart ta bussen ut på laaandet där jag ska träffa lite folk, det blir nog kul! :)
Hörs imorgon, sovgott !

och så var man 1485kr fattigare




Kom hem nyss frånm min lilla shoppingrunda som inte blev så liten. Men jag fick en del köpt iallafall;) Tex köpte jag Dior´s foundation Forever som jag skrev om i ett tidigare inlägg så nu blir det upp till bevis om den är bra! Känner mig verkligen stressad just nu eftersom jag måste hinna med alla läxor innan jag drar ut ikväll så det är nog dags att börja med det nu...
(bättre bilder på kläderna kommer!)

Puss lovers! :D

Idag blir det stan på morgonen

Lördag morgon, skönt! Hela helgen framför sig nu, visserligen kommer den bestå av plugg men plugg på helgen är så mycket skönare än plugg på vardagen ;) Nu ska jag snart ta bussen ner till stan för att äntligen få spana in allt nytt och förhoppningsvis hitta det jag söker ,tihi! 
Måste kila, vi hörs när jag kommer hem! :)

Hippieband


F r  å n    A s o s


Tycker det här med hippieband är så snyggt! ...på andra. Om jag sätter på mig ett blir det allt annat än snyggt, ser bara konstigt ut. Men tänk så mycket det skulle kunna piffa upp en enkel outfit!  Vad tycker ni om hippieband?

Hugs peolpe! :D

Jag är otrolig!



Sorry för dålig uppdatering men fredagar brukar ju vara mer fullspäckade än andra dagar ;)
Kom till skolan imorse och märkte att jag var blöt som en svamp om foten. Kanske inte så konstigt eftersom jag lite senare upptäckte ett stort hål i sulan! :O Hur lyckades jag med de?

Freedag :D



* svart klänning från gina
* strumpbyxor från lindex



Fredag! Äntligen! Vår sovmorgon togs bort idag för att vi skulle ha redovisning i u-landkunskap så jag är väl inte så jätte glad nu. Men vi får sluta tidigare så då kanske jag hinner gå på stan ;) Måsta köpa en ny foundation så det kasnke blir av idag. Men bussen väntar inte så nu måste jag rusa,

See ya sweeties!:D

Dagens outfit, varsågoda




* kofta från ? (lånad av syster)
* vitt linne från hm
* svart kjol från veramoda
* halsduk från thailand
* strumpbyxor från twilfit
* skor från SthlmDG
sorry för den suddiga bilden...


Hola chicos y chicas! Hemma från träningen nu och ska äta god middag snart :) Dagen har gått fooort och nu är det snart fredag ju! :D Någon som har några speciella planer inför helgen? Själv är jag sjukt sugen på att gå på stan och kolla alla nya kläder som kommit in, och kanske köpa några av dom ;) FÅr se om ja hinner, såkalrt har ALLA lärare satt allt plugg till veckan innan lovet men lite shopping brukar man kunna klämma in ;)

Godmorgon :)

Godmorgon! Internett funkade inte imorse så ni får en dagens´s i eftermiddag;) Nu sitter jag i skolan och plågar mig igenom alla dagens lektioner. Längsta dagen idag, slutar vid fyra och sen ska jag träna. Men vi hörs i eftermiddag babes !

Tandblekning



Godkväll sötingar! Pratade med min tandläkare idag om när jag ska få ta bort tandställningen. Svaret blev att han skulle försöka hinna klart till innan sommaren och det lät ju okej! Drömmer mig bort i det perfekta leendet jag kommer få men kom att tänka på att jag borde ju bleka tänderna! Har jag lidit ett och ett halft år med tandställning ska mina tänder banne mig bli snygga! Hittade den är Easewhite på internett och vågar man prova något sånthär eller ska man satsa på blekning hos en tandläkare?

LOVE!

Need some help...



Funderar på att köpa den här foundationen från Dior, Forever heter den. Någon som vet om den är bra? :) Kanske har ni ett tips på någon annan bra? :D
PUSSLOVE!

Blått och rosa



*kofta från Vila
* vitt ribbat linne från hm
* jeans från weekday


Godmorgon! Pigg och glad idag, kanske för att vi slutar vid tre och börjar vid tolv:) Ska till tandläkaren idag också och ska försöka dra svaret ut honom om när jag får ta bort den jävla tandställningen! Är så trött på den nu! Min förra tandläkare sa att jag skulle få ta bort den i julas men sen var han tvungen att bryta benet och bli ersatt av en som segar med allting plus att han inte använder handskar !! USH!

Vi hörs sen sweeties!

Dags att köpa smycken



Känner att det är hög tid att jag börjar uppdatera min smyckefront lite. Har hittat dessa wonderbara smycken från hm, asos och nelly och blir riktigt sugen på att köpa! Får se om jag klickar hem något senare ikväll :)

PUSS HONEYS!

Skjorta och skärp


* lång skjorta från vila
* skärp, mammas gamla



Godmorgon! Börjar dagen med teater idag men ska till min gamla skola innan och hälsa på;) Ska kolla bal-bilderna som togs förra våren och som nu sitter uppe i skolan. Fina minnen <3

OJ nu fick ja bråttom!!

SES!! 


Mitt problem med höga klackar...

Hemma från bion nu, den var bra faktsikt! Jag började till och med gråta vilket är något som kommit den sista tiden. Gråter typ för allt som är lite sorgligt. Kollade även lite på hm hemsida idag också och hittade dessa dösnygga skor! Problemet är bara att jag är 178cm(?) och med dom där skorna blir jag....en bit över 180 iallafall. Känns som ja kommer få nackspärr av att kolla neråt hela tiden. Hur lång kan man egentligen vara för att använda höga klackskor, när blir man liksom för lång?




LOVEHUGS PEOPLE !

Måndagens mysiga



* Halsduk från hm
* vit ribbat linne från hm
* svart kjol från veramoda
* grå tröja från gina
* svarta strumpbyxor från twilfit


Som sags har jag skridskor nu i nästan två timmar! Ush kommer frysa ihjäl!:O  Sen efter skolan ska jag se I taket lyser stjärnorna och äta på restaurang, man måste ju unna sig lite vardagslyx ;) Kommer hem ganska sent men vi hörs då! :)

Puss och ha en bra dag allihopa :D

Godnatt gullungar

Är så sjukt trött så nu ska jag sova, börjar dagen imorgon med skridskor ( vilket jag hatar!) så jag är inte så pepp på morgondagen..Men jag ville bara säga godnatt till er!
PUSS!


Någon som är avundsjuk?


Gårdagens reafynd!



*halsduk från hm 20kr
* kjol från gina 30kr
*hårspännen från hm (20kr dock inte på rea)


Det här köpte jag igår på min lilla tur till gränby centrum. Klart värt 70kr! IHII älskar reor ! :D

Puss babes !

Gårdagens kvällsoutfit

 
*klänning från gina
*trumpbyxor från twilfit


Igår var jag hemma hos katta på en ,till en början, tjejkväll:) Riktigt mysigt! Natten blev ju mindre lyckad då ( läs inlägget innan) men i stort sett var lördagen bra! Imorse blev det träning men resten av dagen blir seeeeg, just like I want it ;)

Men shit vad vit jag är på bilden! :O , inte okej ju! Kanske skulle prova spray-tanning, är det någon av er som har gjort de?

SÅ JÄVLA LÄSKIGT!

Läskigaste natten i mitt liv! Igår/imorse när jag gick av bussen gick det av en kille på samma hållplats, vi småprata lite medans jag gick hemåt. Jag frågade om han inte skulle gå hem för han var ganska så full men han sa att han behövde prata av sig lite innan han gick hem så han fortsatta följa med mig. När vi kom  till mitt hus ville han följa med in men såklart sa ja nej! Sen gick jag in och tack och lov låste jag dörren direkt när jag kom in för han kom nån minut senare och började knacka på dörren. Tack gode gud för att jag tänkte så smart där så jag gick och låste alla dörrar ( vi har fyra) för sen hör jag hur han står vid vår altandörr och försöker komma in. Sen vid vår andra "stora ingång" och vid den i källaren. Sen ställer han sig och börjar knacka igen på alla fönster och jag var så sjuukt rädd! Jag vet att jag inte borde varit så rädd för ahn kunde ju inte komma in men som alltid vid såna här tillfällen tänker man på det värsta, han är säkert en inbrottstjuv och är megabra på att bryta upp lås så snart har han fått upp en av dörrarna och kommer komma in! Eller han kommer krossa en ruta och komma in!  Jag var så rädd så jag skaka, ush! När pappas sambo vakna och gick upp försvann han, då hade han vandrat runt vårt hus och knackat i nästan en timme..


stalkerns fotspår...

RSS 2.0