Vad väljer du?                                                                                                                                               

Dagens låt


Duffy - Warwick Avenue

Mums för håret


Extra Glans
* 1dl yoghurt
* 1dl mandelolja
* Eventuellt några droppar eterisk olja

Blanda samman yoghurt, mandelolja och eterisk olja. Värm försiktigt i en kastrull eller i mikron. Massera in inpackningen i handdukstorkat hår och i hårbotten och svep en varm handduk kring håret. Låt verka i 45 minuter innan dusköljer ur ordentligt. Tvätta sedan håret som vanligt med schampo och balsam.
 

Extra Lyster
* 1 mosad avokado
* 1 mogen banan
* 1 msk matolja
* 1 tsk naturell yoghurt


Blanda ingridienserna noga. Applicera blandningen i handdukstorkat hår, men undvik hårbottnen. Täck håret med en handduk och låt verka i 25 minuten. Skölj ur noga och avsluta med schampo och balsam.


Sex and the city

  Idag har min käre mamma bjudit mig
  på bio och vi ska gå på Sex and the city
  lite senare ikväll. Jag har hört att den ska
  vara superbra men det återstår ju att se...
  men jag håller tummarna för ja äälskar
  avsnittnen och det skulle ja vara roligt om
  filmen var lika bra.


                                               

                                                    


Fina sommarfötterI min resväska...

Ska du kanske åka bort till ett varmt land snart? Då har jag några tips på saker du inte får glömma hemma.

Till och börja med så ta en större väska än du hade tänkt dig för man köper mer än planerat. När det kommer till skor så gjorde jag själv misstaget att ta med allt för många. Jag tog med sex par men använde bara två av dom så resten låg bara ivägen. Något som jag använde mycket var klänningar, önskar att jag hade tagit med flera. Det var så skönt att dra på sig efter en lång dag på stranden.
Solkräm är ju A och O när man ska ut och resa till värmen. Ta med allt från solskyddsfaktor 6 till 30 och se till att smörja in er även om ni tänker " en dag utan solkräm skadar väl ändå inte "för de gör de. Samma dag som vi skulle åka hem började jag flagna på högra axeln och speciellt snyggt kan jag ju inte säga att det är. Glöm inte heller After sun krämer som man kan använda dagligen så att risken för huden att bränna sig eller bli torr är mindre.
Något som också är praktiskt att ha är en keps. Kanske inte det snyggaste att gå gömd under en keps hela dagen men det är klart värt det med tanke på att man inte behöver kisa hela tiden och man slipper solsting.
Och så det viktigaste, glöm inte en bra bok!Turkiet <3Igår kväll kom jag hem från en underbar semester i Turkiet. Vädret har varit på topp hela veckan och legat på mellan 30-40 grader. På dagarna hängde jag på stranden och på kvällarna var jag ute och shoppa ( affärerna hade öppet dygnet runt !) Jag köpte nog mer än nödvändigt men med att man prutar så får jag en energikick när jag lyckas få ner priser så jag blir bara tvungen att köpa varan även om det inte var tänkt så från början.
Varje dag när vi kom hem från stranden hade staderskan bäddat sängarna jättegulligt! En dag hade hon vikt "täcket" som en svan ( bilden längst ner till höger) och en dag hade hon vikt det som en blomma osv. Jätte gulligt ju!
Jag längtar redan tillbaka men som tur är så ska vi till Rhodos om tre veckor :)
Imorgon börjar jag jobba. Jag ska jobba på ett ålderdomsboende, ett jobb som jag fått av komunen. Jag ska jobba i tre veckor så jag får se hur mycket jag hinner skriva då men ja ska försöka att uppdatera mig inte allt för sällan.

HA DET JÄTTE BRA ALLIHOPA , VI HÖRS :)
                                                                                                             

RSS 2.0