Jag lever!

Jag lever livet och har inte riktigt tid med att blogga (lång bloggpaus som sagt) men nu måste jag faktiskt erkänna att jag bara sitter vid datorn och gör ? inget! Då kan jag ju likagärna passa på att överraska er med ett blogginlägg =)

Under min försvunna tid har jag köpt mina första högklackade!! Tillskillnad från min kompis som gick i ett par 23cm klacker (på en modevisning) så är mina inte liiiiika så höga. Men det räcker för mig eftersom jag ändå blir över 180 när jag har på mig dom...
Igår gick jag vilse i en skog (klassiska "jag ska ta en genväg och går åt helt fel håll") och skulle pricis ringa polisen när jag äntligen såg tecken på civilisation! I 40min gick jag runt där i geggan med endast skog omkring mig så långt jag kunde se och trodde jag skulle dö, kommer ha skogfobi resten av livet nu!

Träningstips:
Om du har studsmatta så är det bäääääästa träningen! 10 min på studsmattan motsvarar 30min jogging. Dessutom är det stört mycket roligare att hoppa och leka än att jogga runt något tråkigt spår som är fullt med lera!


Det blev ett litet "hoppigt" inlägg med osammanhängande saker men ähh orkar inte tänka på svenskalärarens uppmaningar nu på lovet att texten man skriver måste vara flyyyyyyyytande och hänga ihop!

Vi hörs snart igen fellas! PUSS!


Liten bloggpaus blev till lång bloggpausRSS 2.0