In a perfect lifeYeehaaa! 5 dagar ledigt nu! Äntligen kan jag bara säga!  Det här är förta gången sen jag började ettan på gymnasiet som jag inte har några läxor! Så   jävla    skönt! Nu har jag fem dagar helt oplanerade och allt kan hända! Dags att leva livet!

Självtortyr....Jag har fått något svart på min hand OCH DET GÅR INTE BORT! Jag har provat med ALLT! Jag börjar bli riktigt desperat här och snart kommer jag hämta en fil och fila bort det! Jag tänker då iallfall inte vänta tills det växer bort så är det en fil som krävs så får jag helt enkelt fila, USH!

Skön söndag!Sitter här med en skön träningsvärk efter gårdagens kickboxnings pass. Igår var första gången jag var på de men absolut inte den sista! Ikväll har jag planer på att sy lite mer, har lite grejer planerade. Det är så värt att sy kläder, visst det tar kanske lite tid men sen har man ju ett unikt plagg som dessutom knappt kostat någonting, me like!

I tell you
Igår klädde jag mig i denna rosa kjol som jag började att sy på för long time ago. Lite kul att det finns typ en precis likadan att köpa på ginatricot just nu, I 'm the one who makes fashion!

Valborg i Uppsala är det bästa!SKÅL FÖR VALBORG! ÄLSKAR´T!

RSS 2.0