Dagens låtIdag är dagens låt tillägnad till Jessica Hållinggård, kommer du ihåg när vi satt på bänken på stan och lysnade på den här? <3

Idag har jag...

tränat! Haha det är väl egentligen de ända jag gjort idag. Hela morgonen segade jag vid datorn och först vid tre kom jag iväg till gymmet. Efter gymmet kolalde jag lite på när systern min spelade fotbollsmatch och sen åkte jag hem. Jag åt lite och dushade sen. Nu sitter jag igen och segar framför datorn men har iallafall lyckats göra lite engelskaläxa, en av alla hundra vi har fått. Imorgon är det då skola igen och då ska vi ha friidrott på morgonen, inget jag direkt ser fram emot. Sen har jag tre timmar håltimme och slutar dagen vid fem, jippi...Well done sofia!

Idag kan jag känna mig duktig för jag har nämligen varit och tränat. Visserligen tränade jag bara ca 20 min, men det är alltid något. Min tränarkompis idag var jessica och efter vi tränat sprang vi till Cupido och åt en underbar sallad för att sedan springa vidare till 18.30 bion.
När vi kom till bion hade de flesta filmer redan börjat så vi valde att se " Arkiv X" Den var bra men läskig!

Idag tog vi skolfotot som kommer att sitta i gymnasiekatalogen! Såklart vaknade jag med en stor finne på hakan...

Vill ha, vill ha, vill ha

Som ni kanske märkt så är mina bilder inte av högsta kvalitet därför vill jag nu skaffa mig en bättre kamera. En system kamera skulle inte sitta helt fel men så mycket pengar tillåter inte min ekonomi att lägga på en kamera.
Jag har spanat in den här Canon och letar nu efter bästa, billigaste stället att köpa den på. Om ni skulle råka se den på rea eller i någon tidning får ni gärna höra av er :)

(2500kr är det lägsta pris jag sett hitills)
HappinessEn bild säger mer än tusen ord
<3

Dagens låtOm "kate Perry - I kissed a girl" är uuuuuuuunderbar så är det här uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbar!

Lady Gaga- Just dance

Liten uppdatering

Datorn min har varit trasig men nu är den igång igen så nu fortsätter bloggandet :)


Dagens låtKate Perry - I kissed a girl 
 Uuuuuuuunderbar låt :)

Stronger

Idag drog sarah och jag ner till Friskis&svettis och körde ett pass, måste ju passa på nu på gratisveckan. Efteråt var vi nöjde och belåtna med våran insats.
När jag sen kom hem färgade jag håret men det är fortfarande blött så jag får se imorgon hur de blev. (!)


Dag nr2

Dag nr 2 är över och skolan känns helt okej.  Idag fick vi en massa information  och sen vart vi indelade i små grupper och så fick vi ut i skolbyggnaden och leta bokstäver som skulle bilda ett ord. Ordet blev hamburgare och sen fick vi såklart hamburgare till lunch ;) Efter lunchen skulle vi till Afrikanska institutet men det var först om sisådär två timmar så vi bestämde oss att gå ner till stadsparken och så fick de bli. Nästan hela klass Smip08 traskade ner och hade det mysigt på bryggan. Ser fram emot tre härliga år med dessa människor!
Känner mig taggad inför gymnasiet, Smip08,here I come!

first day, new school


Lycka till!

sommarlovsfixSommarlovets sista dag är snart över....vad har jag fått gjort den här sommaren egentligen?
Haha, inte så mycket men ja byggde ut garderoben iallfall, ett projekt som vart planerat i veckor. Nu ska den bara målas och så ska några krokar upp och sen är den klar:) Jag fick även upp lite förvaring till smyckerna. Nu gäller de bara att köpa någr, ser lite glest ut på krokarna ;)
                                                                           

TheVoice 2008


Igår var jag på TheVoice med dessa flickor. Jag hann inte skriva igår så det får bli idag istället. 
Vi kom dit ganska tidigt och gick och åt och sedan bar det av mot ån där vi satt och myste.
Sen när artisterna börjat sjunga var det ändå nästan ingen idé att vara där. Det var så himla trångt så man fick panik! Många knuffade sig ut från folkhopen i tårar.
Fast trots de var stämningen härlig och kvällen var lyckad. 
 På tåget hem var det smockfullt! När vi kom till Knivsta var alla tvungna att gå av och sätta sig på bussar för att komma till Uppsala. Själv hade ja tur och kom på en ganska tidig buss men vissa andra fick vänta i typ en timme på att bussen skulle komma..
Väl hemma i Uppsala tog jag och Julia en sväng på stan och sedan följde jag med henne hem och sov :)                    
                                                            

jeansjacka?

Hej är det någon som vet vart man kan få tag i en jeansjacka? Springer runt på stan som en galning men hittar dom ingenstans....
                                         

sommaruppehåll

I med att ja jobba och sen åkte till Rhodos en vecka så har det inte blivigt så mycket skrivande här. De här sista veckorna på sommarlovet kommer det nog inte heller att bli så uppdaterat men ja hoppas att ja kommer igång sen när skolan startat. Så tills dess får de bli ett slags sommaruppehåll med lite bloggande bara ibland.
Vi hörs :)
                                                                                                         

RSS 2.0